Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt jelen lévő, fennhangon, habzó szájjal nőket ócsároló férfiak- fiúk- miért nem látják be, hogy a hiba legtöbbször a saját készülékükben van?
Már megint általánosítás.
Fordítsuk meg a kérdést (és javítsunk a nyelvhelyességén):
Az itt jelen lévő, fennhangon, habzó szájjal férfiakat ócsároló nők, lányok miért nem látják be, hogy a hiba legtöbbször a saját készülékükben van?
Rossz helyen kopogtatnak, felszínes kanokkal jönnek össze. Szinte hihetetlen de a férfiak nem állnak olyannal szóba aki így pocskondiázza őket, mert esetleg x mennyiségű negatív tapasztalattal bírnak vagy legtöbbször eggyel sem.
mert ahhoz némi érzés és műveltség kellene
igaz akkor meg nem lenne habzás
3-as vagyok.
És miért rosszabb az ha férfiak szidják az egész női nemet, mintha nők szidják az egész férfi nemet? A férfiakat miért szabad szidni ha a nőket nem?
Látom otthon mozogsz a kettős mérce világában. Szóval a nőket ócároló férfiak azok fúj, pokolra velük, de a férfiakat pocskondiázó nők "jogosak" "igazuk van" "glóriát a fejükre"?
Itt az a helyzet, hogy Te magad sem vagy különb, mint azok akiket szidsz.
Ha a férfiak a tipikusan buta, vv-n és éjjal nappalon szocializálódott nők kegyeit keresik, mert jajj olyan szépek..
Én nem is csodálkoznék.
Nincs bennem kettős mérce.
Pont ez a lényeg, hogy férfiak között is van tapló tirpák, és normális. Mint ahogy a nők között is van felszínes, üres fejű liba és normális.
Csak mondjuk Én nem mondom minden férfira, hogy fujj tűzre velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!