Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az itt jelen lévő, fennhangon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt jelen lévő, fennhangon, habzó szájjal nőket ócsároló férfiak- fiúk- miért nem látják be, hogy a hiba legtöbbször a saját készülékükben van?

Figyelt kérdés
Rossz helyen kopogtatnak- felszínes libák- vagy egyszerűen csak, szinte hihetetlen de a nők nem állnak olyannal szóba aki így pocskondiázza őket, mert esetleg x mennyiségű negatív tapasztalattal bírnak. Vagy legtöbbször eggyel sem.

2015. máj. 23. 13:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
39%

Talán BMW-ben keménykedő, elnyomó jellemű, érzéketlen, bunkó férfiakat kereső nők jobbak...? NEM

2015. máj. 23. 13:27
 12/28 anonim ***** válasza:
26%
Nyilván ki kellett magadból adnod a fájdalmadat, hogy csinosabb nőket választottak helyetted.
2015. máj. 23. 13:29
 13/28 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, de nincsenek ilyen jellegű problémáim, pusztán irritálnak az itteni szűklátokörű kommentek.
2015. máj. 23. 13:30
 14/28 anonim ***** válasza:
4%

Újfent a 3-as vagyok

Kérdező, tudod nálam alapból kizáró tényező a párkeresésnél, ha a nő vv-t, éjjel-nappalt, éden hotelt meg ilyen szenny műsorokat néz.

2015. máj. 23. 13:37
 15/28 anonim ***** válasza:
68%
Mindig az elégedetlen,csalódott emberek nyelve az élesebb,aki boldog és elégedett annak nincs miért panaszkodni.
2015. máj. 23. 13:40
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem általánosítok, Én most specifikusan azokra gondolok akik itt siránkoznak, hogy milyenek a nők. Aztán a kérdés végére csak kiderül, hogy vagy egy tipikusan idióta bétagirl-re sápitoznak, vagy pedig olyan stílussal bírnak amit ember ezen a földön nem tudna elviselni.
2015. máj. 23. 13:42
 17/28 anonim ***** válasza:
70%

Azért az ilyn nőket is bírjuk :D

"Le se sz*r a barátom, megcsalt, arconköpött, kihasznált, de mégis ő az isteni pasi, szóval szertem mit tegyek brühühű" kérdések is üde eszínfoltjai az oldalnak :) Főleg, hogy ilynket élőben is ismerek :D

2015. máj. 23. 13:47
 18/28 anonim ***** válasza:
31%

A nők azért nem panaszkodnak ennyit,mert a férfiak nem ennyire felszínesek,és ők meg tudják látni a nőkben a belsőt is.Fordítva ez nem igaz,a nőknek kizárólag a külső számít.

A másik,hogy ha egy nő csúnya,semmihez nem ért szinte,és buta is,akkor is kell valakinek,van párja stb.

Míg ha egy férfi teljesen átlagos kinézetű,de intelligens,lehet vele mindenről beszélni,kedves,figyelmes,esélyt sem kap egy nőtől sem,mivel nem született helyesnek...

Remélem látod a különbséget.

És igen ez személyes tapasztalat,tudok ilyen lányról,és srácról is a környezetemben.

2015. máj. 23. 13:50
 19/28 A kérdező kommentje:

Én egy szóval nem mondtam, hogy a nők bármiben is különbek.

Pont ez a lényeg. Csak Én nem általános.

2015. máj. 23. 13:51
 20/28 anonim ***** válasza:
32%
ma 13:50 ott a pont én is ezt tapasztalom és még sok férfi társam
2015. máj. 23. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!