Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az itt jelen lévő, fennhangon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt jelen lévő, fennhangon, habzó szájjal nőket ócsároló férfiak- fiúk- miért nem látják be, hogy a hiba legtöbbször a saját készülékükben van?

Figyelt kérdés
Rossz helyen kopogtatnak- felszínes libák- vagy egyszerűen csak, szinte hihetetlen de a nők nem állnak olyannal szóba aki így pocskondiázza őket, mert esetleg x mennyiségű negatív tapasztalattal bírnak. Vagy legtöbbször eggyel sem.

2015. máj. 23. 13:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

18-as, ez most ugye nem komoly..

Mert ez nem igaz, VAGY nem minden nőre csak egy adott rétegre

2015. máj. 23. 14:01
 22/28 anonim ***** válasza:
Teljesen komoly,teljesen igaz,nem csak én állítom mint látod.És Soha nem találkoztam még olyan nővel,aki kivétel lett volna ez alól.Tehát mi mást gondolhatnék?
2015. máj. 23. 14:16
 23/28 anonim ***** válasza:
25%

milyen jó, hogy az én környezetemben sem a lányok, sem a fiúk nem szarozzák egymást. biztos mert én értelmes emberekkel barátkozok.

érdekes egyébként, hogy amikor a lányokról kérdezik meg ezt fiúk ezen az oldalon, akkor sok más fiú írja hogy jaj, úgysem tudnak normális magyarázatot adni erre se, arra se a nők. ehhez képest itt is mi van? egyből jön a támadás a nők felé. :D

az általánosítást nem tudom hol olvastátok. oda van írva, hogy az itt jelenlévő ilyen meg olyan férfiak. nem az van odaírva hogy az összes, vagy a férfiak egésze.

nem vagytok valami jók a vitában, csak egymás oltogatásában.

amúgy kérdező, szerintem ezt az oldalt abszolút ne vedd komolyan. ne gondold azt, hogy reprezentatív amit itt olvasol. ide egy adott réteg jár többségében...

2015. máj. 23. 14:23
 24/28 A kérdező kommentje:

23-nak köszönöm, végre valaki tud olvasni, és szöveget értelmezni.

És igen, Én is úgy vélem, hogy nem reprezentatív, pusztán csak valamiféle..érdekelne, hogy ők tisztában vannak-e ezzel.

2015. máj. 23. 14:35
 25/28 Költőnő? ***** válasza:
10%
dehogy vannak tisztában... hol lennének. Ha tisztában lennének vele, nem taknyoznák napi szinten többször tele az oldalt. Ők, a "nagy világlátott tapasztalt" "hősök"...
2015. máj. 23. 14:45
 26/28 anonim ***** válasza:

Nézd, ehhez legalábbis azt kellene tudni, hogy az adott "ócsárlás" igaz-e?

Mert ha megállja a helyét, akkor biza nem a saját készülék a hibás.

Ha meg nem, akkor lehet róla szó...

Így vaktában, általánosítva elsütve csak provokáció. Illetve hát pontosan ugyanazt reklamálod, amit te is épp teszel.

2015. júl. 2. 17:09
 27/28 anonim ***** válasza:
Az a probléma, h 90%-ka minecrafton nevelkedett kocka, és nem tudják milyen a valós élet..
2016. jún. 4. 21:51
 28/28 anonim ***** válasza:

Azért ne keverjük már össze a jogos kritikát a parttalan köpkölődéssel...a kettő nem ugyanaz.

Ha valaki kultúráltan megfogalmaz egy jogos állítást a nőkkel szemben, az messze nem ugyanaz, amikor valaki azzal jön hogy "dúúúúú, minden nő kva...", csak itt nagyon szeretnek csúsztatni.

Egyébként ez nekem is feltűnt, hogy a férfiakat nyugodtan lehet nyakló nélkül szidni, ócsárolni, a nőknek ez meg van engedve. Kettős mérce foreva...

2016. aug. 23. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!