Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt jelen lévő, fennhangon, habzó szájjal nőket ócsároló férfiak- fiúk- miért nem látják be, hogy a hiba legtöbbször a saját készülékükben van?
18-as, ez most ugye nem komoly..
Mert ez nem igaz, VAGY nem minden nőre csak egy adott rétegre
milyen jó, hogy az én környezetemben sem a lányok, sem a fiúk nem szarozzák egymást. biztos mert én értelmes emberekkel barátkozok.
érdekes egyébként, hogy amikor a lányokról kérdezik meg ezt fiúk ezen az oldalon, akkor sok más fiú írja hogy jaj, úgysem tudnak normális magyarázatot adni erre se, arra se a nők. ehhez képest itt is mi van? egyből jön a támadás a nők felé. :D
az általánosítást nem tudom hol olvastátok. oda van írva, hogy az itt jelenlévő ilyen meg olyan férfiak. nem az van odaírva hogy az összes, vagy a férfiak egésze.
nem vagytok valami jók a vitában, csak egymás oltogatásában.
amúgy kérdező, szerintem ezt az oldalt abszolút ne vedd komolyan. ne gondold azt, hogy reprezentatív amit itt olvasol. ide egy adott réteg jár többségében...
23-nak köszönöm, végre valaki tud olvasni, és szöveget értelmezni.
És igen, Én is úgy vélem, hogy nem reprezentatív, pusztán csak valamiféle..érdekelne, hogy ők tisztában vannak-e ezzel.
Nézd, ehhez legalábbis azt kellene tudni, hogy az adott "ócsárlás" igaz-e?
Mert ha megállja a helyét, akkor biza nem a saját készülék a hibás.
Ha meg nem, akkor lehet róla szó...
Így vaktában, általánosítva elsütve csak provokáció. Illetve hát pontosan ugyanazt reklamálod, amit te is épp teszel.
Azért ne keverjük már össze a jogos kritikát a parttalan köpkölődéssel...a kettő nem ugyanaz.
Ha valaki kultúráltan megfogalmaz egy jogos állítást a nőkkel szemben, az messze nem ugyanaz, amikor valaki azzal jön hogy "dúúúúú, minden nő kva...", csak itt nagyon szeretnek csúsztatni.
Egyébként ez nekem is feltűnt, hogy a férfiakat nyugodtan lehet nyakló nélkül szidni, ócsárolni, a nőknek ez meg van engedve. Kettős mérce foreva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!