Szerintetek egy olyan embernek aki a kutyáját a gyermeke elé helyezi el a lelkében, vagy akár mellé, annak milyen a lelki világa? De komolyan.19f
Nekem ugyan nincs gyerekem, de van most kisöcsém, és a büdös életben nem tudnám azt mondani hogy a kutyám ér annyit mint ő.
Mondjuk becsúszott gyerek, de szeretjük, a szüleim is, de van egy ismerősünk, akik komolyan a kutyát egy asztalnál etetik a kisgyerekkel és mondják a magukét hogy a kutya is ugyan olyan mint a kisgyerek és nehogy úgy érezze hogy kevesebb neki a szeretet. majd anyuci megpuszilja a kutyát és utána a gyereket puszilja arcon... Ki is fejtette hogy éppen annyit ér a kutya mint a gyerek... a kutya meg megy ki a kertbe belehemperegni a szarba. Olyat meg olvastam, hogy egyesek kijelentették itt, hogy egy kutya többet ér egy gyermeknél... Ezeknek az embereknek mi a baj a lelki világukkal? Sérültek? Vagy csak szimplán *****?
Annyi összefüggéstelen butaságot hordtál itt össze h már fáj.
Most az a bajod h a kutyát családtagként kezelik, vagy a politikusokkal van gondod, vagy h kihalunk?
Ha odafigyeltél volna, észrevehetted volna, hogy közben beszélgetek is pár emberrel. A fő téma adott, ezen belül pedig nyugodtan lehet felhozni más ezzel kapcsolatos észrevételt is. Fellehet dobni a labdát.
Mondj már példát is mi az a hülyeség :D
Senki sem azt kérdezte, hogy az ember saját kutyáját többre tartja e mint xy politikust. Nyilván ha bárki elé odaáll az az xy politikus, hogy most "engem vagy a kutyát szeretsz?" akkor nem a politikust fogja senki se benyögni.
Az aki a gyereke mellé ülteti a kutyáját az asztalhoz és ott eteti, csókolgatja az nem csak hülye, hanem a kutyákhoz sem ért. Aki jobban szereti a kutyáját a SAJÁT gyerekénél, az pedig beteg.
Az abortuszoknak valóban semmi köze a kutyákhoz de azért van abban valami bizarr ha pl. valaki megsiratja az elpusztult kutyáját de a saját abortusza egy tizedmásodpercre sem izgatja.
Kérdező azon ne lepődj meg, hogy egyesek szerint egy kutya többet ér mint egy gyerek. Sajnos a II.világháború borzalmainak tanúsága szerint vannak olyanok akik alkalomadtán az ilyen kijelentéseknél messzebbre is elmerészkednek. Aki meg az ilyenek miatt tarja többre a kutyákat az embereknél az gondolkodjon el miért veszi saját magát ezzel a kijelentéssel egy kalap alá velük.
Szerintem sokan pótcselekvésként tartanak kutyát, az emberi kapcsolatok helyett.
(És tényleg sok kutyaszar van Budapesten...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!