Szerintetek egy olyan embernek aki a kutyáját a gyermeke elé helyezi el a lelkében, vagy akár mellé, annak milyen a lelki világa? De komolyan.19f
Nekem ugyan nincs gyerekem, de van most kisöcsém, és a büdös életben nem tudnám azt mondani hogy a kutyám ér annyit mint ő.
Mondjuk becsúszott gyerek, de szeretjük, a szüleim is, de van egy ismerősünk, akik komolyan a kutyát egy asztalnál etetik a kisgyerekkel és mondják a magukét hogy a kutya is ugyan olyan mint a kisgyerek és nehogy úgy érezze hogy kevesebb neki a szeretet. majd anyuci megpuszilja a kutyát és utána a gyereket puszilja arcon... Ki is fejtette hogy éppen annyit ér a kutya mint a gyerek... a kutya meg megy ki a kertbe belehemperegni a szarba. Olyat meg olvastam, hogy egyesek kijelentették itt, hogy egy kutya többet ér egy gyermeknél... Ezeknek az embereknek mi a baj a lelki világukkal? Sérültek? Vagy csak szimplán *****?
Na ez az, ez a "kedvencem" amikor a panel lakótelep kutyái éjjel egymással versengenek az ugatásban és vonyításban. És ez megy egész éjjel.
Meg hogy lehet az hogy a rendszerváltás előtt nem volt divat a kutyamánia?
De miért lett ennyi kutyamániás a rendszerváltás óta? Mert az emberek nagyon átalakultak az biztos. A rendszerváltás előtt például a lakótelepünkön egy kutya sem volt. Az embereknek nagy igényük volt a civilizált életre. Ma meg egyes lakók egyáltalán nem törődnek azzal hogy mások éjjel nem kutyavonyítást, kaparást és ugatást akarnak hallgatni hanem aludni szeretnének. Ahogy azzal sem törődnek hogy kutyaürülékes kézzel nem kéne megfogniuk a társasházak közös ajtajainak kilincseit. Sőt volt már arra is példa hogy a főbejárathoz szaratta a kutyáját és fel sem szedte, a lakók meg behordták a talpukkal a folyosóra.
Ahogy a tetkó sem volt divat 89 előtt, sőt akinek karján az volt, az egy megbéjegzésnek számított mert tudták róla hogy sittes. Nehogy már egyik ismerősömnek legyen igaza, aki szerint idehaza csak a diktatúra vagy a cárizmus működőképes. Miért, anélkül elhülyül a lakosság és feleségül vesznek vagy férjhez mennek egy kutyához? Kell egy cár vagy diktátor aki felpofozza azt aki nem normális mert magától nem hajlandó százas lenni?
Nem a kutya az oka az abortuszoknak, hanem az olyan emberek, akik inkább 3 kutyát "nevelnek" gyerek helyett... Nem a kutya tehet arról hogy sok a debil, mivel a kutya az csupán egy állat. Ha a kecsketartás lenne a divat, akkor sem a kecskék tehetnének róla... Közmédia, butítás, emberi butaság az oka. Sosem mondtam hogy a kutyák találták ezt ki....
Kedves utolsó! Látom a téma terelésére megtabnítottak, de az érvelésre nem. Semmit nem tudtál eddig felhozni ellene, még én magam is feltudnék ellenérveket hozni saját érvelésem ellen, de te nem vagy képes rá, csak terelni próbálsz és személyeskedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!