Más 2,5 éves gyereke is utánozza a kutyáját?
Kislányom: "picike kutya vagyok" így kezdi.
Kéri, hogy vakargassuk a fülét, nyakát, szokott ugatni, liheg és közben kinyújtja állig a nyelvét, négykézláb sétál. Nem tudom, nem találtam benne semmi rosszat, olyan aranyos :) Naponta kb egy-két alkalommal jut eszébe. Aztán visszaemberesedik. Szerintem csak játszik, ne aggódj ilyeneken!!!!Ez is csak egy szerepjáték, ami ennyi idős korban tök jó! (kislányom imádja a szerepjátékokat, és nem csak kutyának szokta képzelni magát)
Lányom is ugyan ez. Sokszor hozza a papucsom, vagy a távirányítót négykézláb, a tárgy meg a szájában:)))
Engem nem zavar, jó kis szerepjáték, van hogy eldobom, ő meg vissza hozza:), nyakogat is, szagolgat mint egy kutya.
Múlt héten cica is volt :) meg nyalta a kezét, és az arcát törölgette, mosakodot nyávogott.
Szerintem nem baj, ez egy játék, mintha boltosat vagy babásat játszanánk.
enyém is kutyázik :S
jó idő van és sokat vagyunk kint a kertben, ezzel kezdődött.
a kutya a medencéből iszik, ő is nyomja bele a fejét... :(((
van, hogy négykézlábra vágja magát és szó szerint felnyalja a földet mert a kutya is... én meg kivagyok, már este üvöltök vele :S
ami mondjuk a legjobban idegesít, hogy szó szerint belebújik a kutya seggébe és követi, megy utána, az a dög meg felidegesíti magát ezen én meg rettegek, hogy felharapja. 14 éves, chau chau, soha senkit nem bántott de már öreg...
*megharapja akart lenni :)
amúgy imádom a kutyámat, nem azért "dögözöm" le mert bajom van vele :D de tényleg egy kis dög a gyerekkel :)
az én 27 hónapos kölköm is átvált naponta 2x 3x kutyába.az a ciki,hogy ő ugat is az utcán,motorozás közben például.meg a mászókán.meg a homokozóban.
ha megyünk anyóshoz, a szomszédok már tudják,hogy mi közlekedünk az úton,mert a srácom ugat mint állat.mondják is a nénikék,hogy "na,megjött a Pepe". :D
Anyósom meg szénné ég.Szerintem meg állati cuki,pár év múlva jókat röhögünk majd rajta.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!