Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más 2,5 éves gyereke is...

Más 2,5 éves gyereke is utánozza a kutyáját?

Figyelt kérdés
A kisfiam, szinte átment kutyába...így elég viccesen hangzik,az elején én is mosolyogtam, de már nem találom olyan nevetségesnek.pár példa:evésnél letérdel a földre és úgy kéri hogy etessem mint aha a kutyának adnánk egy falatot.A kukit, kekszet meg ilyesmit leteszi a földre és úgy eszi meg mint a kutya,haa kutya ugat az utcán valmit/valakit, ő is odamegy a kerítéshez és mondja hogy ő is ugat...és még hasonló kutyadolgok.Természetesen próbálom jobb belátásra bírni, hogy mi emberek vagyunk,és hogy mi nem viselkedünk úgy mit a kutyák, meg stb.Ezt abba fogja hagyni.Szeptemberben ovoda, mit szólnak majd..komolyan néha mint egy kis Maugli
2012. máj. 8. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Kislányom: "picike kutya vagyok" így kezdi.

Kéri, hogy vakargassuk a fülét, nyakát, szokott ugatni, liheg és közben kinyújtja állig a nyelvét, négykézláb sétál. Nem tudom, nem találtam benne semmi rosszat, olyan aranyos :) Naponta kb egy-két alkalommal jut eszébe. Aztán visszaemberesedik. Szerintem csak játszik, ne aggódj ilyeneken!!!!Ez is csak egy szerepjáték, ami ennyi idős korban tök jó! (kislányom imádja a szerepjátékokat, és nem csak kutyának szokta képzelni magát)

2012. máj. 8. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Lányom is ugyan ez. Sokszor hozza a papucsom, vagy a távirányítót négykézláb, a tárgy meg a szájában:)))

Engem nem zavar, jó kis szerepjáték, van hogy eldobom, ő meg vissza hozza:), nyakogat is, szagolgat mint egy kutya.

Múlt héten cica is volt :) meg nyalta a kezét, és az arcát törölgette, mosakodot nyávogott.

Szerintem nem baj, ez egy játék, mintha boltosat vagy babásat játszanánk.

2012. máj. 8. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:

enyém is kutyázik :S

jó idő van és sokat vagyunk kint a kertben, ezzel kezdődött.

a kutya a medencéből iszik, ő is nyomja bele a fejét... :(((

van, hogy négykézlábra vágja magát és szó szerint felnyalja a földet mert a kutya is... én meg kivagyok, már este üvöltök vele :S

ami mondjuk a legjobban idegesít, hogy szó szerint belebújik a kutya seggébe és követi, megy utána, az a dög meg felidegesíti magát ezen én meg rettegek, hogy felharapja. 14 éves, chau chau, soha senkit nem bántott de már öreg...

2012. máj. 8. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:

*megharapja akart lenni :)

amúgy imádom a kutyámat, nem azért "dögözöm" le mert bajom van vele :D de tényleg egy kis dög a gyerekkel :)

2012. máj. 8. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:

az én 27 hónapos kölköm is átvált naponta 2x 3x kutyába.az a ciki,hogy ő ugat is az utcán,motorozás közben például.meg a mászókán.meg a homokozóban.

ha megyünk anyóshoz, a szomszédok már tudják,hogy mi közlekedünk az úton,mert a srácom ugat mint állat.mondják is a nénikék,hogy "na,megjött a Pepe". :D

Anyósom meg szénné ég.Szerintem meg állati cuki,pár év múlva jókat röhögünk majd rajta.:D

2012. máj. 8. 15:06
 6/7 A kérdező kommentje:
..akkor ok!mostmár nem is fogom fel olyan tragikusan :-)
2012. máj. 8. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
A kislányom cicát meg pónit játszott folyton, jó pár hónapig ez volt a sláger. A fiam februárban volt két éves, mostanában rendszeresen játszik kutyát, meg oroszlánt. Tényleg ciki néha (itthon inkább vicces, de pl múltkor négykézlábra vágta magát a boltban és az egyik lábát felemelve "lepisilte" a sajtpult sarkát, jó hangosan kommentálva hogy ő most mit is csinál... hát elég furán néztek páran, az eladó csak nevetett, néhányan mosolyogtak, de két néni be is szólt természetesen) - azzal vigasztalom magam, hogy hamar elmúlik...
2012. máj. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!