11 éves fiam és 7 éves lányom szétrebbentek mikor benyitottam a szobába, a fiam nadrágja félig le volt csúszva, az alsója rajta volt, van okom az ijedtségre ha azt mondják nem történt semmi?
Szexvideót mutatott és a kukijával játszott a testvére előtt.
A férjem holnap elbeszélget a fiúnkkal.
Most ki van készülve a férjem, hogy miért nem állítottuk korhatárosra a számítógépet, tabletet.
😨 Az igen...
Szerencse hogy a kislány vallott.
Ugye tudod hogy a következő lépés az lett volna hogy hozzányúl a kishugához!!???
A férjed nagyon érthetően magyarázza el neki a dolgokat, mert biztos hogy megfordúltak perverz dolgok a fejében.
Elmesélem, mi az egyik trükk arra, hogy kiszúrjatok egy kamukérdést:
a kérdés értelmetlen. Ha egy anya gyanakodik, akkor nem kiírja szenzációra éhesen gyakorira.
A másik gyanús dolog, hogy néhány órán belül beigazolódik a kérdező aggodalma.
Harmadik: le se tojja a válaszokat.
Sajnos rosszul sejted kedves utolsó hozzászóló.
Bár nagyon szégyenlem, de igaz a történet. 😔
Ezen az oldalon név nélkül feltehettem az engem jogosan aggasztó kérdést és az itteni gyanakvó hozzászólások hatására kérdeztem még este rá a kislányomnál a történtekre.
Igen meglepődtem mikor végül előadta a történetet és beigazolódott amit itt írtatok, előtte még le is pontoztam mikor valaki azt írta, hogy majd ebből még komoly gond lehet és végül neki lett igaza.
Azt mondta a kislányom, hogy ő elfordult mikor történt a dolog és rászólt a testvérére, majd a végén megkérte a testvére, hogy el ne mondja nekem.
Ma a férjem beszél majd a fiúnkkal.
Egyébként nem néhány óra múlva igazolódott a félelmem a kérdés kiírásától, egy napig rá se néztem a válaszokra, majd miután ránéztem és többen aggodalmukat fejezték ki, akkor kérdeztem rá a kislányomra.
A fiam idáig semmi jelét nem mutatta, hogy érdeklődne már a szexualitás iránt, én pedig hajlamos voltam őt még kisgyermekként kezelni, de ezek szerint kezdenek a hormonjai működésbe lépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!