Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 11 éves fiam és 7 éves lányom...

11 éves fiam és 7 éves lányom szétrebbentek mikor benyitottam a szobába, a fiam nadrágja félig le volt csúszva, az alsója rajta volt, van okom az ijedtségre ha azt mondják nem történt semmi?

Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 21:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Szexvideót mutatott és a kukijával játszott a testvére előtt.

A férjem holnap elbeszélget a fiúnkkal.

Most ki van készülve a férjem, hogy miért nem állítottuk korhatárosra a számítógépet, tabletet.

2017. júl. 22. 23:18
 22/27 anonim ***** válasza:
28%

😨 Az igen...

Szerencse hogy a kislány vallott.

Ugye tudod hogy a következő lépés az lett volna hogy hozzányúl a kishugához!!???

A férjed nagyon érthetően magyarázza el neki a dolgokat, mert biztos hogy megfordúltak perverz dolgok a fejében.

2017. júl. 23. 00:13
 23/27 anonim ***** válasza:
55%

Elmesélem, mi az egyik trükk arra, hogy kiszúrjatok egy kamukérdést:

a kérdés értelmetlen. Ha egy anya gyanakodik, akkor nem kiírja szenzációra éhesen gyakorira.

A másik gyanús dolog, hogy néhány órán belül beigazolódik a kérdező aggodalma.

Harmadik: le se tojja a válaszokat.

2017. júl. 23. 02:00
 24/27 A kérdező kommentje:

Sajnos rosszul sejted kedves utolsó hozzászóló.

Bár nagyon szégyenlem, de igaz a történet. 😔

Ezen az oldalon név nélkül feltehettem az engem jogosan aggasztó kérdést és az itteni gyanakvó hozzászólások hatására kérdeztem még este rá a kislányomnál a történtekre.

Igen meglepődtem mikor végül előadta a történetet és beigazolódott amit itt írtatok, előtte még le is pontoztam mikor valaki azt írta, hogy majd ebből még komoly gond lehet és végül neki lett igaza.

Azt mondta a kislányom, hogy ő elfordult mikor történt a dolog és rászólt a testvérére, majd a végén megkérte a testvére, hogy el ne mondja nekem.

Ma a férjem beszél majd a fiúnkkal.

2017. júl. 23. 04:28
 25/27 A kérdező kommentje:

Egyébként nem néhány óra múlva igazolódott a félelmem a kérdés kiírásától, egy napig rá se néztem a válaszokra, majd miután ránéztem és többen aggodalmukat fejezték ki, akkor kérdeztem rá a kislányomra.

A fiam idáig semmi jelét nem mutatta, hogy érdeklődne már a szexualitás iránt, én pedig hajlamos voltam őt még kisgyermekként kezelni, de ezek szerint kezdenek a hormonjai működésbe lépni.

2017. júl. 23. 04:32
 26/27 anonim ***** válasza:
9%
8 éve gyakorizom kisebb-nagyobb intenzitással. Ez volt a legtanulságosabb poszt, amit valaha olvastam itt.Én is azt gondoltam, h átalmatlan és kölcsönös kiváncsiságról van szó. Sokat tanultam belőle. Kösz, h őszintén megosztottad a történteket.
2017. júl. 24. 14:35
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Alapos elbeszélgetés, mert itt nagyobb problémák is vannak. Hazudott is arról, hogy nem történt semmi, azt mondta, hogy csúszdázás miatt húzódott le a nadrágja. És még a húgának is azt mondta, hogy ne árulkodjon arról ami történt. És akkor ott van az a videó meg a kukival játszadozás a húga előtt... Rendbe kell tenni azt a gyereket, nehogy problémák legyenek, akár később is.
2017. júl. 24. 18:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!