Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 11 éves fiam és 7 éves lányom...

11 éves fiam és 7 éves lányom szétrebbentek mikor benyitottam a szobába, a fiam nadrágja félig le volt csúszva, az alsója rajta volt, van okom az ijedtségre ha azt mondják nem történt semmi?

Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 21:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
20%
Megnézte a csaj a fütyköst alaposabban.
2017. júl. 21. 21:14
 2/27 anonim ***** válasza:
17%
Nincs okod, a lányod végre látott egy fütyit (ezek szerint az apjáét nem látta), amiről az iskolában már pusmogtak.
2017. júl. 21. 21:14
 3/27 anonim ***** válasza:
42%
De mi történt volna szerinted 7 és 11 éves TESTVÉREK között? :O
2017. júl. 21. 21:15
 4/27 anonim ***** válasza:
64%

Hát elég sokminden és még Hoszéármándókának nem is kell koraérettnek lenni elég ha kicsit agresszívabb.

2017. júl. 21. 21:19
 5/27 anonim ***** válasza:
68%
A lányod kiváncsi volt, h milye van a fiúknak és ez olyan dolog, amit inkább a bátyjától, mint a szüleitől kérdez meg az ember, mert a tesóval korban közelebb állnak egymáshoz és az is bizalmi viszony ám, akár csak a szülők közötti. Nekem is bátyám van, kb annyi idős voltam, mint a lányod mikor kölcsönösen megmutattuk egymásnak. Egyszer láttuk, többet nem is volt téma :)
2017. júl. 21. 21:23
 6/27 anonim ***** válasza:
74%

Emlékszem, hogy kiskorunkban (olyan 8 évesen) unokatesómmal mi is "letoltuk a gatyát" egymásnak :DD Erre gáz visszagondolni, de kíváncsiak voltunk szerintem, és utána többször nem is néztük meg, hogy mi van ott, nem történt semmi.

Szerintem ne aggódj, mi is pl tisztességes családban nőttünk fel, és nincs semmi mentális vagy bármilyen más problémánk, élünk-virulunk azóta is.

2017. júl. 21. 21:30
 7/27 anonim ***** válasza:
13%
Máskor majd legalább kopogsz!
2017. júl. 21. 21:41
 8/27 anonim ***** válasza:
57%

Talán nem ártana külön szobában altatni őket.

Lehet tényleg nem történt semmi extra,de az is lehet hogy jogos az aggodalmad.

Figyeld őket!

2017. júl. 21. 23:18
 9/27 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nincs okod aggodalomra, egyszerűen kíváncsiak voltak.
2017. júl. 22. 08:41
 10/27 anonim ***** válasza:
49%

Nekem lánytestvérem van, lehet hogy ezért de számomra nagyon fura hogy ez ennyire általános.

Én sose mutogattam senkinek magam és bár engem is érdekelt hogy néznek ki a fiúk meztelenül, de sose kértem volna senkitől hogy mutassa meg.Pedig szinte csak fiú unokatesóm és játszótársam volt.

Szóval a kíváncsiság még alapból nem vezet mutogatáshoz. Szerintem nem annyira normális, de bajuk nem lesz ennyitől.

Viszont véleményem szerint megkönnyítené a kamaszodást ha külön szobájuk lenne.

2017. júl. 22. 10:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!