11 éves fiam és 7 éves lányom szétrebbentek mikor benyitottam a szobába, a fiam nadrágja félig le volt csúszva, az alsója rajta volt, van okom az ijedtségre ha azt mondják nem történt semmi?
Egyet értek az utolsóval, a biztonság kedvéért én azért a helyedben odafigyelnék rájuk, és külön szoba, ha az megoldható.
Azt írtad, hogy szétrebbentek, szóval annyira közel voltak egymáshoz, vagy ölelkeztek? Mert ezt nem fejtetted ki.
Külön szobában alszanak.
A szétrebbenést úgy értettem, hogy egymás mellett ültek és egyikük felállt mikor beléptem.
A rövidnadrág félig lecsúszásáról azt mondta a fiam, hogy csúszdázott a kanapén és akkor csúszott le a nadrág félig, aztán nem igazította vissza magán.
Az alsója rajta volt.
A kislányom fel volt öltözve rendesen.
Nem viselkedtek zavartan, kérdeztem mit csináltak éppen, azt mondták játszottak.
Nemtudom, én azért figyelném őket egy ideig.
Nem véletlen az sem hogy kiírtad ezt a kérdést,hisz csak valami nem hagy nyugodni.
Egy 11 éves már bizony tudja hogy a fütyije nem csak pisilésre jó.
A 7 éves pedig még igen csak befolyásolható.
Azért őszintén remélem hogy tényleg csak vaklárma az egész.
A kislányomat kérdezgettem és bevallotta mi történt, nem térek magamhoz!!!
Nagy dolog nem történt szerencsére, de mégis olyan dolog ami miatt le kell ülnöm a fiammal beszélgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!