Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 11 éves fiam és 7 éves lányom...

11 éves fiam és 7 éves lányom szétrebbentek mikor benyitottam a szobába, a fiam nadrágja félig le volt csúszva, az alsója rajta volt, van okom az ijedtségre ha azt mondják nem történt semmi?

Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 21:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
29%

Egyet értek az utolsóval, a biztonság kedvéért én azért a helyedben odafigyelnék rájuk, és külön szoba, ha az megoldható.

Azt írtad, hogy szétrebbentek, szóval annyira közel voltak egymáshoz, vagy ölelkeztek? Mert ezt nem fejtetted ki.

2017. júl. 22. 10:34
 12/27 anonim ***** válasza:
84%
Régen az öcsémmel mi is megnéztük egymás nemi szervét de egyáltalán nem szexuális partner tekintetben. Vagy hogyan is fogalmazzam meg ezt. Tehát nem úgy néztük meg a másikat, hogy szexen járt az agyunk, mert még azt sem tudtuk, hogy mi a szex. Figyelj oda, főleg magadra és a reakciódra, nehogy leszidd őket, mert a későbbi, valódi szexuális életükben ez nyomot hagyhat, ha úgy vésődik be nekik ez a dolog, hogy pfuu micsoda bűnös rossz dolog.
2017. júl. 22. 11:40
 13/27 anonim ***** válasza:
38%
Megis mi az a "Szétrebbentek"? Meseld mar el!! 😂😂
2017. júl. 22. 12:10
 14/27 anonim ***** válasza:
48%
Azért egy 11 éves már nem kisfiú ha ő mutogatja a tesónak akkor könnyen lehet hogy rá is veszi dolgokra. 6-7 éveseknél még nem lenne min aggódni de egy 11 éves fiút azért már másképp érdekli az hogy mi van a lányok lába között meg már elég felvilágosultak. Szóval a helyedben azt próbálnám kideríteni hogy meddig jutottak és normális irányba terelni őket mielőtt a sitten kötsz ki.
2017. júl. 22. 15:52
 15/27 A kérdező kommentje:

Külön szobában alszanak.

A szétrebbenést úgy értettem, hogy egymás mellett ültek és egyikük felállt mikor beléptem.

A rövidnadrág félig lecsúszásáról azt mondta a fiam, hogy csúszdázott a kanapén és akkor csúszott le a nadrág félig, aztán nem igazította vissza magán.

Az alsója rajta volt.

A kislányom fel volt öltözve rendesen.

Nem viselkedtek zavartan, kérdeztem mit csináltak éppen, azt mondták játszottak.

2017. júl. 22. 20:22
 16/27 anonim ***** válasza:
20%
Aha oké, de majd ha a gyermekvédelem kopog az ajtón mert a lányod elmesél a suliban egy ilyen csúszdázást akkor is vedd ilyen lazán.
2017. júl. 22. 20:55
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Nemtudom, én azért figyelném őket egy ideig.

Nem véletlen az sem hogy kiírtad ezt a kérdést,hisz csak valami nem hagy nyugodni.

Egy 11 éves már bizony tudja hogy a fütyije nem csak pisilésre jó.

A 7 éves pedig még igen csak befolyásolható.

Azért őszintén remélem hogy tényleg csak vaklárma az egész.

2017. júl. 22. 21:15
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos elbeszélgetnék a fiúval, és elmondanám neki hogy ha kislányok előtt lóbálja szűk 1 év múlva simán kóterba vágják ami gázabb mint a sitt.
2017. júl. 22. 21:48
 19/27 A kérdező kommentje:

A kislányomat kérdezgettem és bevallotta mi történt, nem térek magamhoz!!!

Nagy dolog nem történt szerencsére, de mégis olyan dolog ami miatt le kell ülnöm a fiammal beszélgetni.

2017. júl. 22. 22:54
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg velünk is megosztanád? Mostmár elég kíváncsi vagyok.
2017. júl. 22. 23:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!