Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valaki, aki csalódott a...

Van valaki, aki csalódott a babája nemében?

Figyelt kérdés
Viszonylag későn derült ki a babánk neme (most vagyok 26 hetes), nagyon lányt s
2017. júl. 13. 16:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Kislányt képzeltünk, a környezetemben mindenki azt is jósolt, 18 hetesen mondták először hogy fiú. A férjem még ott a vizsgálat alatt kétszer megkérdezte biztos-e, mire kiértünk már kicsi fiamozott. Már akkor lennék bajba ha kiderülne mégsem fiú 😊
2017. júl. 13. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Nekünk elsőre mindegy volt,kisfiú lett.

Másodikra mindketten kislányra vágytunk,teljesen beleéltük magunkat,de végül kisfiú lett ő is.

Én is csalódott voltam,de idővel megbékéltem. Ma meg már majdnem hogy örülök is,hogy így alakult,hiszem a kis korkülönbség miatt remekül el tudnak jatszani egymással.

Talán a harmadik a kislány lesz,ha lesz egyáltalán,de ez még bőven a jövő zenéje,ki tudja hogy 5-8 év múlva is vágyunk-e egy harmadik gyerekre:-)

Azt tudom neked tanácsolni,hogy ne nyomd el magadban a csalódottságot,éld meg,és meglátod ha megszületik el sem tudod majd képzelni,hogy hogyan gondolhattál ilyet!:-)

2017. júl. 13. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy gyereket szerettünk volna, egy fiút de a baba egy ideig titkolózott mi is van ott utána kiderült kislány

Talán két hét volt, hogy rossz volt csalódtunk de mióta megszületett imádjuk :)

2017. júl. 14. 06:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Első gyerek neme mindegy volt ,fiu lett 2.gyereknél lányt szeretünk volna de fiu lett picit csalodott voltam de gyorsan tul léptem rajta ,mert ara gondoltam akkor nem kell mindent ujra venem ruhákbol .

Viszont 5 év után mindenki szeretet volna kislányt,egy hugot,igy beváltuk 3.gyereket de itt már számitott a neme ,végül kislány lett doktort megleptem azal a kérdésel hogy kislány? Mer nem ez szokott lenni az első kérdés.

2017. júl. 14. 11:40
 15/15 anonim ***** válasza:

"Egyik ismerős a lány gyereket alig akarta kórházból hazavinni. "

:O :O faxa emberek vannak, na.

2017. júl. 14. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!