A harmadik is fiú, csalódott vagyok?
Gondolj bele másnak még gyermeke se lehet!
ne legyél önzö anyuka. örülj neki hogy ujra teherbe estél és ne igy álljál hozzá mert késöbb a sors még ezt megbosszulhatja.
Mindig van egy okos aki azzal jön hogy másnak még gyereke sem lehet...
Nyilván örülök, írtam, hogy már most szeretem, de engedtessék meg nekem az érzés, hogy csalódott legyek még ha szégyenteljes is...
Kicsit megértelek. Két fiam van. Rettentően szeretnék egy kislányt. Annyira jó volt anyukámmal a viszonyom, olyan jó lenne, ha nekem is lenne egy ilyen lányom. Mert a fiúk akárhogy is nézzük mások, elveszik tőlünk a nők. Én emiatt vágyok egy kislányra. Viszont 2 éve nem akar jönni se kislány se kisfiú. Mostmár annyira rettentően vágyok egy kisbabára, hogy nem is gondolok a nemére.
Te sem fogsz, ha megszületik. Büszke 3 gyerekes anyuka leszel. Lesznek, akik majd mondják, hűűű 3 fiú, biztos nem könnyű. De te annál büszkébb leszel, hogy igen!!!Mert igazi fiús anyuka vagy!
Gratulálok a pocaklakóhoz! Remélem hozzánk is eltalál már végre a harmadik gólya:)
Bar nem vagyok a te helyzetedben (ket lanyom van), teljesen megertelek. Persze annak kell a legjobban orulni, hogy egyaltalan lehet gyereked es hogy egeszseges mind, de akkor is...en is igy ereznek a helyedben, mar csak azert is, mert mindig kislanyra vagytam.
1. Terhessegemnel azt mondtam, ha o kislany lesz, mindegy milyen nemu lesz a 2. Kiderult, hogy kislany, orultem is nagyon. Mikor terveutuk a kistesot,'akkor azt mondtam mindegy csak egeszseges legyen. Aztan egyre jobban vagytam arra, hogy o is kislany legyen. Az lett :)
Majd, ha esetleg 4-5 ev mulva lesz 3., o fiu kellene legyen, hogy a ferjem vagya is teljesuljon, de en nehezen tudom elkepzelni magam kisfius anyukakent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!