Van valaki, aki csalódott a babája nemében?
Figyelt kérdés
Viszonylag későn derült ki a babánk neme (most vagyok 26 hetes), nagyon lányt s2017. júl. 13. 16:23
2/15 A kérdező kommentje:
*nagyon lányt szerettem volna, de kisfiunk lesz. Természetesen nekem is az a legfontosabb, hogy egészséges (legyen), de csalódottságot érzek. Akik ilyen helyzetben voltak, hogy fogadták el a legkönnyebben, és mennyi ideit tartott?
A rosszindulatú kommentektől legyenek szívesek kíméljenek meg azok, akik érdemileg nem tudnak hozzászólni. Nyilvánvalóan nem a neme dönti el, szeretem-e a gyerekem vagy sem. Ugyanúgy szeretni fogom, mintha ellenkező nemű lenne.
2017. júl. 13. 16:25
3/15 A kérdező kommentje:
Kedves első, te is lányra vágytál? Befolyásolt ez később bármit is?
2017. júl. 13. 16:27
4/15 anonim válasza:
Én kisfiúra vágytam,lányunk lett.24 hetesen tudtuk meg.De nem éreztem csalódottságot.
5/15 anonim válasza:
Én most vagyok 38 hetes, először 18 hetesen mondták, hogy lány, és azóta többször is... Mi kisfiút szerettünk volna, a párom is és én is. Pár napig picit csalódottak voltunk, de ez hamar elmúlt, próbáltunk minden pozitívumot összeszedni, ami miatt örülhetünk a kislánynak. :) Most már teljesen beleéltük magunkat a lányba. :)
6/15 anonim válasza:
Nem, semmiképpem sem akartam lányt!!
Erre lányom lett...
Utána már lányt szerettem volna másodiknak, fiú lett...
Nem örülök hogy így alakult, de szeretem őket
7/15 anonim válasza:
Én még csak 6 hetes vagyok én is lányt szerettem volna világ életembe de nem tudom miért érzem ugy h kisfiu lesz de akkor ő lesz az én kis hercegem:).
8/15 anonim válasza:
mindkétszer.lányt szerettem volna és fiu lett,de már el se tudnám képzelni magam lányos anyaként:)
9/15 anonim válasza:
Én lányt szerettem volna, a párom fiút és fiúnk lesz. Keresztlányunk van, lehet, ezért is szerettem volna inkább lányt, de már szokom a gondolatot, hogy kishercegem lesz.
10/15 anonim válasza:
Szüleim mindenképpen akartak fiút. Én az vagyok, ezért nagyon örültek. Anyukám mégegy fiút akart, de csak 3 lány után kapta meg. Persze őket is szereti már. Egyik ismerős a lány gyereket alig akarta kórházból hazavinni. 1-2 hónap után megbarátokozott vele. A lány már felnőtt és ő is nevet az egészen anyjával együtt. Megváltozott a viszonyuk. Olyat nem ismerek, aki kifejezetten lányt akart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!