Valaki még csalódott az Avent cumisüvegben?
Figyelt kérdés
Rohadt drága, amit külön lehet kapni a készlettől, kb. 2000 Ft darabja! Megvettünk 2 db.ot és 10 perc és hatalmas erő mire rá tudom úgy csavarni ,hogy ne csöpögjön. Ezekbe nincs az a gyűrű és állandóan folyik !2012. dec. 28. 13:30
2/11 anonim válasza:
Akkor selejteset vettél, mert amit én veszek, mindhez van gyűrű. Én szeretem az Aventos cuccokat.
4/11 anonim válasza:
Nekem alacsony üvegem volt, és nagyon szerettem őket, itatónak is azt használtam, vettem hozzá csőrt. Viszont maga a cumirésze nekünk túl kemény volt, és MAM cumit tettem rá, tökéletesen passzolt.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen én is vettem gyűrűset, de azon rajta is volt, hogy tartozéka. Ennek a dobozán sem volt rajta,nem is való hozzá, ez magas nyakú üveg
2012. dec. 28. 13:40
6/11 A kérdező kommentje:
ja, és 330 ml- es !
2012. dec. 28. 13:42
7/11 anonim válasza:
Én hatalmasat csalódtam. Vettem az USA-ban, vettem (kaptam) D-Amerikában, vettem itthon és gyûrûvel is, meg anélkül is, mindegyik folyik. Volt olyan, hogy 8x tekertem le és fel, mire nem folyt. Egyszer meg olyan is volt, hogy egy parkolóban, már a "százezredik" csavarást próbáltam és a végén dühömben kidobtam a kukába. Mivel az elsô szettet kaptuk, és jó sok darabja volt, így késôbb már nem akartam beruházni másik fajtára-márkára.
8/11 anonim válasza:
Van Aventes üvegem, ráadásul a gyűrűs fajta, de nagyon nem szeretem. Gyorsan le is cseréltem MAM cumisüvegre, az nagyon bevált.Szerintem a cumija is sokkal jobb, mint az Avent cumi.
9/11 anonim válasza:
Az én lányom nem tudott belőle inni.
10/11 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt még velük, nm csöpög és jobban szeretem, mint a mamos üveget.
Vettünk új fajta aventos üveget is, azzal sincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!