Medela vagy avent kézi mellszívó? Vagy esetleg másik? Nektek melyik jött be?
Figyelt kérdés
mindenképp kézit szeretnék, most medela gépi van, de már nem olyan hatékony a motorja így gyengén szív, a másik meg hogy konnektorhoz vagyok kötve....2012. dec. 2. 13:46
1/8 anonim válasza:
Medela motorosat lehet elemmel is nyomatni,nekem is elyen van. Van avent kézi is és az valami halál.Nekem nem jött be. Szerintem a msdela a nyerő akár kézi,akár elektromos.
2/8 anonim válasza:
Nekem személy szerint 2 fajta jött be ami hatékonynak is bizonyult
1: madela kézi
2: nuk kézi
a nuk-osat csak próbáltam kölcsön kaptam pár napra, de nagyon jó volt nem szív erősen de épp úgy h jött a tejcsi, nem ilyen bonyolultan összeszerelt h még külön figyelj a tömítésekre stb.
3/8 anonim válasza:
Medelát és Tommee Tippee-t próbáltam, a Medela lényegesen jobb volt!
4/8 anonim válasza:
Csak az aventet próbáltam,nekem bejött!
5/8 A kérdező kommentje:
na most legyek okos:)köszi azért:)
2012. dec. 2. 15:42
6/8 anonim válasza:
csak avent kézit próbáltam, nekem bejött, csak azt a szilikon szart le kell szedni róla :)
7/8 anonim válasza:
Nekem Avent volt,nagyon szerettem,könnyű volt használni!
8/8 anonim válasza:
Én meg mondom őszintén hogy volt medela kézim, de én sokkal jobban és többet, gyorsabban tudtam lefejni kézzel mint mellszívóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!