Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért, honnan van szinte...

Miért, honnan van szinte minden anyukánál Avent cumisüveg?

Figyelt kérdés
Olyanoknál is Avent-et látok, akik rossz anyagi körülmények között élnek! Valahol jár ajándékba, vagy mi? Azért is csodálkozok még, mert amikor kérdezősködöm, milyen cumisüveget vegyek, mindenki a MAM-ot ajánlja! Akkor meg?
2012. okt. 3. 16:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
Mert eladták az Aven- et, és vettek MAM- ot. :)
2012. okt. 3. 16:40
 2/23 anonim ***** válasza:
58%
Azért, mert minden mindennel kompatipilis, együtt nő a gyerekkel, csak a fejeket kell cserélni, így hosszú távon megéri. Nagy a lyuk átmérője, így nagyon könnyen bele lehet lapátolni a porokat. Nehezen csunyul meg, és több gyereket is kibír..
2012. okt. 3. 16:41
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
Meg én még 3 évvel ezelőtt eü. kártyára vettem. Nem tudom most is lehet-e még.
2012. okt. 3. 16:55
 4/23 anonim ***** válasza:
67%

Attól mert valaki rossz anyagi körülmények között él,még kiszoríthatja a gyermekének az Avent-es vagy más drágább cumisüveget...

Az én fiam is csak az Avent-eset szereti,a MAM-osat nem fogadja el.

Ajándékba nem hiszem,hogy adnák bárhol is.

Attól pedig,hogy mindenki a MAM-osat ajánlja neked,az még nem biztos,hogy a gyermekednek is az fog megfelelni.

Lehet az Avent-es vagy lehet egy no name márkájú...

2012. okt. 3. 16:57
 5/23 anonim ***** válasza:
56%
Miért mennyi egy jó Avent cumisüveg. Ilyen drága lenne?
2012. okt. 3. 17:02
 6/23 anonim ***** válasza:
81%

Láttam én már Vaterán, meg bababörzén is Avent cumisüveget, sőt, komplett készletet. Volt is érte kapkodás...

Nekünk is az van, én szeretem.

De kaphatták ajándékba is, lehet venni kuponnal, leárazva, és akkor mindjárt nem is olyan drága.

Egyébként az árakkal meg az a tapasztalatom, hogy a jó és márkás üvegek, cumik között nem olyan nagy az árkülönbség.

2012. okt. 3. 17:16
 7/23 anonim ***** válasza:
Nekünk Nuk-os van.Ez se olcsóbb,vagy legalábbis nem sokkal.Mi se vagyunk gazdagok,de a cumisüveget egyszer kell megvenni és utána már csak a cumit kell rajta cserélni.Én mondjuk sose a gyerekemen spóroltam.
2012. okt. 3. 17:39
 8/23 anonim ***** válasza:
52%

Az is lehet, hogy babalátogató ajándékba kapták barátoktól, ismerősöktől.

Azt nem értem, hogy mi ebben a felháborító (a kérdés megfogalmazásából ítélve).

2012. okt. 3. 18:01
 9/23 anonim ***** válasza:

igen, ajándékba kaptam anyukámtól

én nem tudtam volna megvenni,egyébként a mellszívóhoz járt,csak azért van.

2012. okt. 3. 18:34
 10/23 anonim ***** válasza:
28%
Mert azért,van olyan dolog amiből az ember márkásat vesz,pl a Pampers helyett semmi mást nem veszek,mert kisfiam bőre érzékeny és csak az vált be,cumiból,cumisüvegből meg csak MaMot mert az Aventet gagyinak tartom és használhatatlannak amúgy a Mam kompatibilis az Aventtel,szóval ha van valakinek Avent mellszívója érdemesebb Mammos üveget venni.Amúgy nagy Avent akciók vannak pont azért,mert tudják milyen selejtes.
2012. okt. 3. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!