Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért, honnan van szinte...

Miért, honnan van szinte minden anyukánál Avent cumisüveg?

Figyelt kérdés
Olyanoknál is Avent-et látok, akik rossz anyagi körülmények között élnek! Valahol jár ajándékba, vagy mi? Azért is csodálkozok még, mert amikor kérdezősködöm, milyen cumisüveget vegyek, mindenki a MAM-ot ajánlja! Akkor meg?
2012. okt. 3. 16:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom,én utáltam.Állandóan folyt,orrán-száján.El is adtam mindet(és valóban kapkodtak utána).A 3. babának nem is vettünk Aventet.
2012. okt. 3. 18:57
 12/23 anonim ***** válasza:
79%
Azért folyt mert kihagytad belőle a szelepet, azt a kis műanyag karikát. Egy ismerős anyuka szintén ezzel jött, hogy milyen gagyi, aztán kiderült, hogy csak nem tudta rendesen összerakni :)
2012. okt. 3. 20:18
 13/23 anonim ***** válasza:
58%
Az egyik legjobb a piacon ár-érték arányban van. Nem gagyi műanyagból készült mint pl a Mam.
2012. okt. 3. 20:21
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
A limitált szériás kék és rózsaszín aventes tényleg selejtes:)), szériahibás, volt erről egy cikk valamelyik újságba régebben, épp ezért árulják nálunk Magyarországon, és tényleg csak a kis szeleppel műkszik rendesen, de mire rájöttem addigra a gyerek nyaka tele volt táppal:))) minden esetre én nagyon szeretem, van belőle jó sok. Én bababörzén vettem 900ft-ért vadi újat, a többit meg brendonba. Első gyereknél mindenféle noname üvegünk volt, lejött a minta róluk, tönkrementek, az aventes meg elnyűhetetlen, Viszont a csőrös itatópohár az folyik orrán száján, az nem jött be.
2012. okt. 3. 20:22
 15/23 ava87 ***** válasza:
100%

Szerény véleményem szerint az Avent sz*r. Jó, bizonyos szempontból praktikus, például a széles szája miatt, de én elég sokat szenvedtem vele, és másoktól is hallottam hasonló véleményt.

De úgy egyébként, attól, hogy valaki szerény körülmények között él, azért pár cumisüveget megvenni nem akkora kiadás. Amikor a fiam született, hát engem sem vetett fel a pénz, aztán mégis Aventet vettem, mert azt gondoltam, hogy ez a csúcsok csúcsa. Csomagban volt akciósan 6000 forint, ebben volt két kicsi cumisüveg meg egy nagy, három szilikon fejjel plusz két záró izével. Jó, ez nem pont most volt, még öt éve (most látom, akkor még nem is így néztek ki, nem volt ilyen bemélyedés az üveg közepén). De akinek nincs sok pénze, az valószínűleg nem is öt-hat darabot vesz, lehet, hogy csak egy van nekik. Meg szoktak árulni használtan is (persze szilikon fej nélkül), az ember kifőzi és már jó is, a cumi részét megvenni hozzá már nem olyan drága.

2012. okt. 3. 20:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekünk még 4 évvel ezelőtt volt egy ajándék kis Avent üveg az első Felicitas csomagban. Sajnos én is bevásároltam minden Aventet, én a legjobbat akartam a kicsinek, véleményem szerint is egy nagy rakás.... Folyt mindenhol, iszonyú hamar kifehéredett az átlátszó része. A kicsinek Tommee Teppee van, az is kompatibilis minden alkatrésszel, és sokkal jobb és bpa mentes. Bár ha jól tudom már az új Avent széria is az!
2012. okt. 3. 21:28
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk sem jött be az Avent, el is ajándékoztam a szomszéd kislánynak.

Mi Chicco cumisüveget használunk, tökéletesen bevált.

2012. okt. 3. 21:51
 18/23 anonim ***** válasza:
Sok ember van, aki a cumisüvegen pont nem spórol, mert fontosnak tartja.
2012. okt. 3. 22:41
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem mindenki ezeken spórol, vagy már a terhesség alatt szépen összevásárolt mindent. A nővérem mikor az első babáját várta, nem voltak túl gazdagok, minden hónapban vett egy csomag pelenkát, és mire megszületett a kicsit, volt elég.

Attól, hogy valaki szerény körülmények között él, még nem jelenti, hogy a gyereken spórol.

2012. okt. 3. 23:15
 20/23 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat félreértettétek a kérdést! Szinte mindenki azt írta, hogy nem a gyereken kell spórolni! Ezt én egy szóval sem írtam, hogy spórolni kéne (én sem teszem, pedig minket sem vet fel a pénz... :(). Csak nem értem ezt a hatalmas Avent őrületet. Mi is kaptunk, használtan, de én semmibe nem nézem, egyáltalán nem jobb, mint egy noname-üveg. És még mellé túl snassz, sehogyse néz ki, egy egyszerű sz*r az egész, ráadásul nekünk nagyon gyorsan elkopott...

Aki pedig leszavazott mindenkit, kérdezem: mi értelme van, hogy mindenkinél nyomja a piros, leszavazó kezet???? Gondolom Avent-őrült lehet, mert azok lettek leszavazva, akik hasonló véleménnyel vannak velem!

2012. okt. 4. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!