Az Avent cumisüveg miért lett ennyire elrontva? A többi lent.
...lehet kapni 2 "fajtát" az egyik undorító színű barnás, mintha állandóan feketekávét inna belőle a gyerek, a másik meg olyan mintha minimum vízköves lenne...
Tudom van ez a BPA hiszti, nade ha más cég tud BPA mentesen átlátszó cumisüvegeket gyártani, az Avent miért nem??? Nemrég miért volt az Aventnek "normális" üvegjei???
Az Avent ügyfélszolgálatánál hiába rakom fel a kérdést, mivel maga az üveg "made in england"...
Meg azért annyira nem érdekel, csak 28 hetes kismami vagyok és lassan megvenném a cumisüvegeket, de szerencsére van bőven választék a cumisüvegpiacon...
Csupán 6 éve más volt még az Avent amikor a lányom született...
Én ezt értem, de itt a gyakorin gondoltad lesz egy cumisüveg szakértő, aki elmeséli miért olyan az Avent mint amilyen? Itt ki tudná neked megválaszolni, hogy mit változtattak és miért?
Egyébként tuti van magyar ügyfélszolgálat attól függetlenül, hogy made in england.
Az Avent szerintem is sz@r, bármennyire is nagy márka és bármilyen színe is legyen. :P
Szintén a MAM-ot ajánlom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!