Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért, honnan van szinte...

Miért, honnan van szinte minden anyukánál Avent cumisüveg?

Figyelt kérdés
Olyanoknál is Avent-et látok, akik rossz anyagi körülmények között élnek! Valahol jár ajándékba, vagy mi? Azért is csodálkozok még, mert amikor kérdezősködöm, milyen cumisüveget vegyek, mindenki a MAM-ot ajánlja! Akkor meg?
2012. okt. 3. 16:37
1 2 3
 21/23 ava87 ***** válasza:

Az mondjuk egy jó kérdés, hogy miért lett pont ez a márka ennyire népszerű. Bár talán pont azért, mert időnként ajándékba is osztogatják, és mivel nem néz ki rosszul (bár te pont azt írtad, hogy bénán néz ki, de ez ízlés kérdése, nekem a külleme még tetszene is), meg ugye az Avent cumisüveg mellett még sok mindent gyárt, amik kompatibilisek egymással, így ha valakinek már egy darab van, akkor talán jobban hajlik rá, hogy többet is vegyen ugyanabból a márkából.

Ettől függetlenül a "no name" cumisüvegek nekem is jobban bejöttek, egy idő után át is álltam az üvegből készültekre, amik mostanság annyira nem népszerűek, viszont nálam már az is jó pont volt, hogy az üvegbe akár feketekávét is tölthetnék, akkor sem színeződne el, ha időben el van mosogatva, de egy műanyagot pár hét után már megfog a tea, gyümölcslé, de még a tápszer is, plusz a sikálástól karcolódnak.

2012. okt. 4. 14:05
 22/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért fáj neked, meg miért nevezed őrületnek, ha valaki más véleménnyel van egy cumisüvegről? Én pl nem tartom gagyinak, nekünk jobban bevált, mint a MAM. Ha valaki tudja rendesen használni, akkor nem folyik (ellentétben a MAM-al), a babám ebből iszik a legszívesebben és nekem is ez a legpraktikusabb. Ez neked miért probléma?
2012. okt. 4. 19:30
 23/23 anonim ***** válasza:
56%
akinek folyik a mam az nem tudja rendesen használni az biztos,látom valami Avent fan jól lepontoztak azokat akik vacaknak tartják az Aventet
2012. okt. 4. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!