Avent vagy a Mam márkát ajánljátok (cumisüveg, cumi, mellszívó)?
A kézi Aventos mellszívót én nem tudtam használni, helyette elektromos medelát használtam, az nagyon jó...szerintem.
Én AVENT "edényeket" használok. Cumisüveg szerintem nem rossz, de hasfájós baba lévén Anti-colic-osat vett a férjem, és neki a Tommee Tippy volt a szimpatikus. Ez utóbbinak jóval kisebb a luknyílása, így tényleg szívnia kell a babának.
Cumiban szerintem a MAM és a NUK viszik a pálmát! :)
Nekem avent kézi volt, az nagyonnagyon jó!!Tárolói is.
Cumisüvege ha nem rendesen törli valaki szárazra, van hogy folyat. :-(
Cumisüveg csakis MAM!!!
A cumi nálunk mindegy, mindkét márkát elfogadja.
Mellszívóm Mam volt, de nekem nem vált be. A nyomókarral volt valami bibi, nem ugrott vissza magától, így duplán fárasztó volt...
Az Aventet nem ismerem. Ha mellszívót akarsz, akkor nézd meg a Medelát, nagyon sokan dicsérik!
Mellszívó: Avent kézi, tökéletesen bevált
Cumisüveg: van mindkettő, a Mam-ot (anti-colic) nehéz normálisan elmosogatni, de sokkal-sokkal szívesebben elfogadja a cumiját, mint az Aventnek
Cumi: Mam van, de nem igazán szereti a formáját (az Aventnek is pont ilyen a formája), ebből a Canpol vált be legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!