Kifőzéshez használhatok másra még nem használt rozsdamenetes fém lábast, vagy csak zománcozottat lehet? (cumisüveg, mellszívó) Ti miben sterilizáltok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 10:57
1/3 anonim válasza:
Szia.
Én többnyire rozsdamntest használtam.De időnként mikor ki kellett vízkövezni akkor elővettem egy másik zománcozott kis edényt és abba főztem ki a dolgokat.
2/3 anonim válasza:
Én sterilizáló folyadékot vettem azzal fogok fertőtleníteni. Vettem még egy nagyobb méretű műanyag fedeles tálat (nem akartam a konyhai tálak közül befogni egyet sem) abba teszem majd bele és mivel zárható abban fogom tartani is cuccokat.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én mikrós sterilizálót használok! Szerintem ez a leghigiénikusabb,legpraktikusabb. Minden belefér,üvegek,cumik,mellszívó stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!