Cumisüveg melegítő helyett használhatom a mikrot? Van valami különbség a kettő között? Ha nagyon muszáj megveszem, de ha nincs különbség, akkor felesleges pénzkidobásnak tartom! 33 hetes km.
A cumisüveg melegítőt én nem tartom szükségesnek (persze, biztosan jó, de inkább másra költöttem).
Mi a kisfiam születése óta (sajnos tápszeres) a következő módszerrel melegítjük a kaját: egy edény, bele egy kis víz, abba a cumisüveg, ennyi. Hamar megvan!
Ha tudsz szoptatni akkor úgy se kell. Ha meg tápszert adnál neki akkor gyorsforralóban mindig forralj vizet, önts ki egy keveset egy pohárba hűlni. Igy mikor kell akkor újra bekapcsolod a forralót, megfelelő hőmérsékletűre melegited és ha forró lenne akkor csak hozzá teszel a hideg forralt vizből. Ugyanigy használhatod a granulátos teához is. Én igy csináltam.
Meg persze mikrózhatsz is, de én inkább mig kisebb volt nem tettem.
Van melegito, de adapterrel max a kocsiban hasznaljuk. Es nem is melegvizzel allitassal melegitek, mert a babam turelmetlen, ha ehes. Ritkan mikrozom.
Nekem egyszerubb megtolteni a termoszt napjaban ketszer forro vizzel, illetve tartani egy kiontoben hideg forralt vizet. Ha ehes a baba, akkor az uvegbe felig hult, felig termoszos forro vizet ontok, ebbe mehet is bele a tapszer. Tokeletes homerseklet, kb 1 perc, nem helyhezkotott. Ejszaka sem jarkalok le az emeletrol a konyhaba, hanem 2-3 cumisuvegbe rakok hideg forralt vizet, az adagjanak bo felet, felviszem a termoszt, tapszert es a szobaban ontok forro vizet ra, berakom a tapszert es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!