Van értelme a cumisüveg fertőtlenítőnek?
A fert. folyadék tök fölösleges.
Simán ki kell csak főzni és kész. Ha mégis úgy alakul, hogy tápszereznetek kell, akkor majd bőven vehetsz még egy gőzsterilizálót, én azt választanám. Így szülés előtt nem venném meg.
szia, nekünk mikrós van, 7000 volt, tommee tippee márkájú. Hát, hogy őszinte legyek, ugyanezt értem volna el egy jól zárható műanyag edénnyel párszáz forintért. a mikrós azon az elven működik, hgoy mikró teljesítményétől függően, de kb. 7-8 percig, két deci vízben vannak a cumisüvegek és a fedő miatt kialakult gőz fertőtlenít. Ha akkor tudom, hogy mégis hogy működik, nem veszem meg. Amúgy a sima edényben való kifőzés is jó, én mondjuk kétbalkezes vagyok és folyton leforráztam magam ahogy szedtem ki a dolgokat, ezért vettünk mikrósat.
Kicsit hosszú lett, de remélem hasznos.
21:08-as vagyok, mi a legolcsóbbat vettük meg a Brendonban egyébként. Mert az már tényleg mindegy milyen márkájú. Mikor nagyon pici volt a babám, naponta egyszer használtam, most 4 hós és heti 1-2 alkalommal teszem be a cumis üvegeket fertőtleníteni. Szerintem gyorsabb és praktikusabb, mint a tűzhelyen forralgatni.
Ja, és egyébként én ezt használom csepegtetőnek is, ha elmosom az üvegeket, ebbe teszem bele, a rácsára (a tetejét nem teszem rá), valahogy nem szeretem a baba dolgait a mi csepegtetőnkre tenni még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!