Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babát várok, annyira szeretnék...

Babát várok, annyira szeretnék egy fiút, de csak arra tudok gondolni milyen csalódott leszek ha lány lesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Miben mas a fiu, miert erzed ezt fontosnak?
2014. nov. 2. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

És miért leszel szomorú? Mert lány? Te is az vagy...

Kb.pont ugyanúgy fogja nyakonfosni magát, lehányni téged, ordítani éjjel vagy hisztizni később,mint egy fiúbaba!

2014. nov. 2. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyen az a fontos h egészséges legyen!
2014. nov. 2. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
én is elsőre fiút szerettem volna. azt mikor terhes lettem, úgy is voltam vele hogy csak is fiam lehet :) azt elkezdtem ismerkedni a kislány esélyével, nézegettem rucikat, mire kiderült hogy kisfiú addigra annyira beleéltem magam, hogy kicsit csalódott voltam, azt hiszem. tehát első gyereknél annyira új minden hogy még én sem tudtam mit is érzek :) most a 2,5 hónapos kisfiam itt szuszog a mellkasomon és imádom :) tuti nem leszel (sokáig) csalódott.
2014. nov. 2. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam pont fordítva volt, az első perctől lányra készültem. Aztán a doki közölte, hogy fiú. Nem szépítek, hatalmas csalódás volt, mert hát ugye nekem csak lányom lehet. De aztán pár óra múlva már újra happy volt minden, hisz ezen úgyse lehet változtatni. Egészséges legyen, a többi igazából lényegtelen :)
2014. nov. 2. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nőj fel...röhejes, ha valaki ilyeneken agyal:/
2014. nov. 2. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont a minap volt róla szó a rádióban,h tudat alatt ezt nagyon is éreztetik a gyerekkel(nem az lett,amit vártak)és durván kihat a kis lelkére.amúgy nem értem,miért olyan fontos,h fiú vagy lány?őszintén érdekel.gyerek-gyerek...
2014. nov. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!