Van itt kedves lány? Aki magányos. és 1ojan fiura vágyik aki még hisz a mesékben? Pedig nagyon sokat csalódott.
Magamról:
hegesztő vagyok.. dolgozom.. szeretem a munkám..
csak így egyedűl nem jó semmi..
bulizni nem járok., azért nem szeretem a tömeget.. alkoholizálni,drogozni sem szoktam., dohänyozni azt viszont igen.. mert szeretem,.
utazgatni is szeretek., sportolni több mindent szoktam.. szeretek még
olvasni érdekes dolgokat., fotózni is szeretek.. főleg a természetet..
imádom a szép és csöndes hejjeket.. romantikus vagyok nagyon.. szeretek levelezni.. de élőben azért jobb minden..
kitartó vagyok nagyon.. és hűséges.. na meg oda adó.. hiszek a szerelemben.. az örök és mély érzésekben.. én ojan länyt keresek aki szereti a komoly..szendvedélyes nnagyon.. de mégis dilis fiukat..
tudok am főzni is meg sütni is.. édes szájú vagyok nagyon.. a kis gyerkőcökkel is megtalálom a hangot..
nem vagyok lusta..
látástól vakulásig tudok működni..
fura személyiség vagyok..
de szerethető..
1xer voltam szerelmes..
1xer mertem teljesen kinyílni 1lánynak..
de csalódtam..nem volt kitartó.. és belülről szét törtem.. meghalltam..
arra vágyom hogy valaki feltámasszon.. és újjra tiszta szívből szerethessek.. :)
ha meg ismernél jelezd valahogyan :) puszi :)
Kívánom, hogy rád találjon és nagyon szeressen az a nő aki hozzád való és légy nagyon boldog.:)
Kár hogy az összes pasi nem ilyen, nem lenne sok sok singli nő:)
Nagyon szépen köszönöm 1es 2es :) reméljük úgy lessz :)
megértem hogy nem hiszel már semmiben..
szoktam én is így érezni..
de szívből kívánom hogy légy boldog..
a hellyes írásom az annyira nem érdekel.. tudom hogy jobbnak kellene lennie.. de valahogy nem izgatott sohasem.. vannak ennél fontosabb dolgok az életben.. amit kellő oda figyeléssel kell csinálnom..
amúgy ez 1kicsit felhúzott.. nem szeretem ha kritizálnak..
én alex vagyok.. alexosan élek meg írok is :)
és élőben jobban szeretek ismerkedni.. szoktam is ha van kedvem.. csak túl kevés az ojan lány aki engem megfog..
na meg hát a munka.. 15-16órázni is szoktam.. néha örülök ha alszok..
Tudom! igazad van,.
nem vagyok sértődős..nem voltam soha :D
de én ahogy írok.. úgy is ejtem ki a szavakat..
nekem ez már berögződött hogy így írok.. :D
NEM nyelvtan tanárnőt szeretnék.. vagy ojan nőt aki a helyes írásomat figyeli.. :D
én itt csak 1randit akarok meg beszéĺni., 1hozzám hasonló lánnyal..
élőben meg majd a zőld szemem.. meg a kisugárzásom.. feledteti a helllyes îräsi hibáimat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!