Nem értem, mindenhol az anyatej jótékony hatásairól olvasok, minden cseppje fontos... Ehhez képest én nem látom egészségesebbnek az anyatejes gyerekeket mint a tápszeres gyerekeket. Konkrétan írva nagyon csalódott vagyok. Kizárólag azt az előnyét látom, hogy teljes testközelben vagyunk egymással a babával és hogy ingyen van.
Beteg ugyan úgy lett, hízni vagy úgy hízik mint a tápszertől, vagy annyira sem.
Sőt, ha bele gondolok, még ingyen sincs, mert heti 1doboz szoptatós tea, heti 1 doboz tejserkentő MoreMilk kapszula, 7.000 Ft volt
2013. ápr. 22. 14:27
2/19 anonim válasza:
meg hogy én készítem, a saját testemen belül a legmegfelelőbb anyagok felhasználásával, nem pedig valami gyár. mindig kéznél van és megfelelő hőmérsékletű és összebújhatunk a babával evés közben. az anyatejre nem érdemes haragudni :)))
2013. ápr. 22. 14:28
3/19 anonim válasza:
Én nem tudtam szoptatni,tápszeres a lányom,11 hónapos,egyszer volt egy picit taknyos,de semmi extra.Egészséges,vidám,életerős kislány.
2013. ápr. 22. 14:29
4/19 anonim válasza:
De most mi a baj?
Ha beteg, tápszeres gyerekeket látnál, akkor elégedettebb lennél? Vagy mi?
Alapvetően az anyatej a legjobb, de szerencsére ma már a tápszer sem az ördögtől való.
Amúgy ha nem látod az anyatej egyéb előnyét, nem elég neked az amiket felsoroltál?
Nem értem mit szeretnél!
2013. ápr. 22. 14:30
5/19 anonim válasza:
Sose tartottam csodaszernek,számomra a gyerek étele és ha nincs akkor ott a tápszer ami ugyanúgy jó,a fiamnál annyira görcsöltem a csecsemősök miatt eleve már az elején,hogy alig volt tejem nem menta szoptatás fiam sem akart,már szülés előtt izgultam a szoptatás miatt,szenvedtem közel 3 hónapig,fájt sebes,volt,emlőgyulladás,szülés utáni depreszió és egyebek,2 hónapos korától már ki kellett egészíteni tápszerrel,és nekem megváltás volt mikor végre teljesen elapadt.A következő gyerekemnél tuti nem kínzom magam 3 hónapig.
2013. ápr. 22. 14:39
6/19 anonim válasza:
ja, én sem értem. az szerintem jó dolog, h ma már az anyatejek is elég tökéletes pótlékok. hgy ki mennyire beteges, sokösszetevős dolog, nem csak az anyatejes szoptatáson múlik. de mindezek miatt az anyatejben csalódni, kiábrándulni belőle, majdhogynem haragudni rá és nyilvánosan szidni... nagyon bizarr valahol:-))
2013. ápr. 22. 14:41
7/19 anonim válasza:
az anyatejek is elég tökéletes pótlékok helyett a TÁPOK* is elég tökéletes pótlékok
2013. ápr. 22. 14:43
8/19 anonim válasza:
Attól még, hogy esetleg beteges a babád, nem jelenti azt, hogy ne lenne jótékony az anyatej. Nem csodaszerként kell rá gondolni, de mindenképp egészségesebb a tápszerrel összehasonlítva.
2013. ápr. 22. 14:52
9/19 A kérdező kommentje:
Igen, most épp nyilvánosan szidom, fogalmazhatunk így is, csak most folyamatosan csalódom benne, folyamatosan beteg a gyerekem, miközben mindenki nagyon örül neki, hogy szoptatom, mert hogy az anyatej milyen jó. Lépten-nyomon ezt mondogatja nekem mindenki, hogy ettől lesz egészséges a gyerekem.
Bocs, egyébként nem vagyok ennyire negatív, csak épp egy hosszú-hosszú pech-sorozatban vagyunk, ami a betegségeket illeti.
Alapesetben szoptatáspárti volnék.
2013. ápr. 22. 14:53
10/19 anonim válasza:
Én értem mire gondolsz, a védőnő, a gyermek orvos isteníti az anyatejet, mintha az tényleg megvédené a gyereket mindentől, meg itt is sokat olvasni, hogy ha az anyuka beteg, a derék védve van mert szopizik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!