A nyíregyházi rooming in-es szobákról mi a véleményetek? Segítőkészek a nővérkék? Szoptatásban is segítenek?
Ha látogató jön, akkor át lehet tolni pár percre az újszülött részlegre? Összességében véve nem bántad meg, hogy ott töltöttétek az első pár napot?
Köszönöm a válaszaitokat!
Üdv: 39 hkm
Szia. Én is 39 hetes vagyok és Nyíregyházán fogok szülni szintén ilyen szobába akarok lenni. A sógórnőm azt mondta,h nagyon rendesek,a babát betolhatod addig míg kint vagy. De a barátnőm nővére viszont azt mondta,h mikor ő volt bent nem igazán voltak segítőkészek.
Mikorra vagy kiírva?
Most Vasárnap töltöm a 40-edik hetet de sztem túl fogom hordani, egyenlőre nagyon jól érzi magát a pociban:)
könnyű szülést.
Az első gyerek után megfogadtam hogy csak VIP szobába megyek ha lesz legközelebb. Volt:)
Csak úgy alakult hogy este 9re tettek át az osztályra és a 3 ágyasba egyedül voltam aznap. Nagyon jó volt ezért nem is ugráltam a VIP szobáért úgy voltam vele hogy az árát inkább a babámra költöm. Na másnap a nagy mámor után jött a feketeleves. Kaptam 2 olyan szobatársat hogy tiszta büdös gusztustalan retkesek voltak. Szóltam a szülésznőmnek hogy át akarok menni fizetős szobába de lebeszélt mert akkor alá kellett volna írni egy nyilatkozatot hogy a baba etetéséért csak én felelek és még nem volt tejem, így megijedtem hogy éhezni fog a babám. Persze akkor az agyam le volt épülve mert már akkor 3.napja nem aludtam és olyan voltam mint egy zombi ki is esett sok minden. Utólag jöttem rá hogy tápszert cumit mindet be lehetett volna vinni mert a szobákban van sterilizáló meg mikró.
A lényeg hogy nagyon bánom és már visszahozhatatlan az a néhány nap.
Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy terhesen 9 hetet töltöttem a patológián és úgy voltam vele hogy ha annyit kibírtam akkor az a 4 nap már semmi. Hát majdnem keményebb volt mint a 9 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!