Érdemes szülésznőt fogadni a SOTE 2-ön? Vagy ott a szülésznők alapjáraton is segítőkészek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 21:49
1/4 anonim válasza:
Én tavaly szültem ott ,és nem fogadtam szülésznőt!A dokim azt mondta,hogy mindegyik szülésznő szuper és érti a dolgát?Gondolom ha nem így lenne nem mondta volna ezt,de az is lehet,hogy elfogult volt .Nem tudom,mindenesetre nekem egy szuper szülésznő jutott!Teljesen lenyűgözött,türelmes,segítőkész kérés nélkül gátvédelemmel vezette le a szülést!Tehát ha lehetne ugyanabban a kórházba szülni(nem körzetes)fogadott doki nélkül akkor csak ezt a szülésznőt választanám!Ha megint terhes leszek akkor el fogok gondolkodni,hogy felfogadjam a szülésznőt vagy sem!
3 napig voltam bent,és ez idő alatt senki nem panaszkodott a szülésznőkre!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Megírnád, ki volt a szülésznőd?
2009. máj. 13. 11:13
3/4 anonim válasza:
Szia!
Zsoldosné Etelka!Tényleg szuper,és úgy hallottam ,hogy olyan 20-25000 a tarifája!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! a gátvédelem miatt kérdeztem!
2009. máj. 13. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!