Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Bajcsy kórházban van rooming...

A Bajcsy kórházban van rooming-in? Segítőkészek a nővérek?

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ott szültem júliusban.

Első éjszaka megkérdezik,hogy elvigyék-e a babád,vagy szeretnél inkább vele lenni,ez maximálisan a te döntésed!

Aztán inkább azt szorgalmazzák,hogy veled legyen a baba.

Én sajnos akkor szültem amikor rajtam kívül még nagyon sokan,ezért nekem az újszülött osztályon nem is jutott hely,csak a nőgyógyászati részlegen,de ott is végig velem volt a babám.

A csecsemősök nagyon aranyosak,segítőkészek voltak!!!

Én csak jó emlékeket őrzök arról a 4 napról amit bent kellett töltenünk!

Könnyű szülést kívánok neked!

2008. nov. 26. 19:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez megnyugtató. olvastam pár negatívat is a nővérekről másik kórházakban.
2008. nov. 27. 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is a Bajcsyban szültem. Abszolút pozitív élményeim vannak róla. Az én kisfiam, mivel semmi komplikáció nem volt a szülésnél, szó szerint az első pillanattól velem volt, egy percet nem töltött bent a csecsemőosztályon, leszámítva az esti fürdetéseket. Apa és Nagyi sokat voltak bent nálunk, így főleg ők segítettek nekem a pici gondozásában, de a nővérkék is minden nap megkérdezték, hogy szükségünk van-e valamire. Szerencsém volt, mert egy egy ágyas szobában voltam a kisfiammal, így a látogatóim nem zavartak senkit. Egyetlen hátránya csak annyi volt a dolognak, hogy így mindig a látogatásra kellett ütemeznem a fürdést, meg az összes olyan tevékenységet, amikor nem vagyok a szobában. (Bár bevihettem volna a picit a csecsemősökhöz, amíg fürdök, de nem akartam.)

Viszont biztosan éhen haltam volna, ha nem hoz a családom "hazait" enni... (Nekem a szülés alatt is az volt a fő bajom, hogy éhes voltam, pedig általában nem vagyok egy zabagép.)

Összességében semmi rosszat nem tudok a Bajcsyra mondani, modern szülészete van, normális orvosokkal és nővérekkel.

2009. nov. 15. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!