Segítőkészek szülés után a nővérek a nyíregyházi kórházban?
Hát ha a csecsemős nővérekre gondolsz, nem igazán, Főként, ha alapítványi szobában vagy! Ott még várják a szükséges pluszt, hogy segítsenek....
Sokkal több segítségre számíthatsz a többi anyukától, ezért ha van rá lehetőség, rooming in elhelyezést válassz. Az alapítványit az ismerőseim közül sokan megbánták, nincs kihez szólni, mert egyedül vagy, a nővérek olyanok amilyenek...
Persze tisztelet a kivételnek, senkit nem akarok bántani, de nekem ezek a személyes tapasztalataim. Van viszont egy hölgy - remélem, még ott van - aki szoptatási tanácsadó, ő viszont nagyon kedves, és tényleg segít.
A gyermekágyas részlegen lévő nővérkékre viszont semmi rosszat nem tudok mondani, ők még abban is segítettek ( az éjszaka közepén! ) hogy kézzel segítsenek lefejni a felesleges tejet.
Megkérdezhetem, ki az orvosod? Bár tudom, nem tartozik ide, csak kíváncsiságból.....
Nekem pont ellenkező tapasztalataim vannak!! Én alapítványi szobában voltam és nagyon segítőkész volt mindenki! Minden kérdésemre válaszoltak, ha akartam estére elvitték a babát szó nélkül. Megmutatták a köldökápolást és minden más dolgot is. A szoptatási tanácsadó tényleg nagyon aranyos, de a nővérek is. Napközben is bejöttek megkérdezni, hogy minden rendben van- e, mert ugye ott volt a babám velem egész nap. Szóval nekem csak jó tapasztalataim vannak. Én viszont nem ajánlom a rommingos szobát. Te se és a babád se tudja magát kipihenni rendesen. Mert mindíg van egy baba aki sír és az felkelti a másikat és rákezd a harmedik is stb. és Te se tudod kipihenni magad. Ha azt akarod, hogy a baba ott legyen veled akkor menj alapítványiba. Én tudom ajánlani, nekem nagyon jó volt ott. Nekem jó volt kicsit egyedül lenni ott csak a baba és én, nyugodtam voltunk nem zavart senki és oda legalább be lehet menni a látogatónak és a babát is láthatják rendesen. Az én férjem nagyon sokat volt bennt velünk és ettől nincs is jobb szerintem. És biztos Téged is sokat fognak látogatni nem leszel egyedül.
Könnyű szülést és jó babázást!!
Én csak jót tudok mondani a csecsemősökről és a nővérekről szintén.Én is alapítványi szobában voltam és nem bántam meg, nagyon jó volt.
Egy 4 hetes kislány anyukája
Szia!
Én 6 éve szültem, de semmit sem segítettek. Csak a szájukat húzgálták. De persze mindenkinek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!