24-hetes múltam! Véleményeket szeretnék! Alapjáraton egy elég ideges természet vagyok! Ugye a babához lesz türelmem? Volt, vagy van valaki így?
Szia
Én pillanatok alatt elvesztem a türelmem bármin és akkor rendesen tudok tombolni de ha a kutyámról van szó akkor aztán a türelmem végtelen 34 hetes vagyok és cseppet se aggódok hogy a babához nem lesz türelmem hiszen az én drágámért mindent....
Szerintem mindig el kell szamolnod 10-ig, vagy esetleg tovabb is, hogy ne huzd fel magadat majd. Nem fog megvaltoztatni a baba. A baba, a kisgyerek inkabb sokszor a legbekesebb anyat is kihozza a sodrabol, ez az igazsag.
Jarjal el esetleg most a terhesseged alatt valamilyen tanfolyamra, mert nem lesz jo, ha egyfolytaban ideges leszel!
Szia!
Én is elég hirtelen, türelmetlen emberke vagyok( voltam).Én is azt hittem, hogy nem lesz türelmem a lányomhoz, de van!!!Olyan mintha egy másik dimenzióban élnék. 10 hónapos a kicsikém, de egyszerűen imádom, hogy van!!Imádok vele lenni, ha sír, ha fáj valami, ha nyűgös ha örül, ha alszik... szóval mindig:)
Remélem, nem fogok nagyon(vissza) változni, szeretném, ha ez a türelem megmaradna:)
Hidd el, a babával minden megváltozik majd:)
Boldog babavárást és babázást:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!