Ha nagyon duci vagyok (alapjáraton), akkor tényleg nem fogom érezni a babám mozgását? Most vagyok a 12 hétben és igazából néha már érzek vmi apró mocorgást, de akkor az nem ő?
Szia!
A szakirodalom nem ismeri el magzatmozgásnak azt, amit a kismama 12 hetesen érez. De anya csak egy van... és bizony vannak olyan édesanyák, akik érezni vélik már ilyen korán a babájukat.
Későbbiekben (szakirodalom szerint a 18. héttől) biztosan érezni fogod a magzatod mocorgását, rugásait. Nekem elhiheted, nem lehetsz olyan duci, hogy ezeket a hatalmas forgolódásokat, rugásokat ne érezd!
Csodálatos babavárást kívánok Neked!
Valószínűnek tartom, hogy azok a kis mozgások még nem azok voltak, de ki tudja....
Én a 16. héten éreztem meg először, és nem vagyok valami vékony, azóta pedig le sem lehet nyugtatni :-)
Biztos, hogy hamarosan te is érezni fogod, boldog várakozást!
Üdv:33 hetes
Szia én is duci vagyok alapjáraton. én kb 6 hetes vagyok!
szerintem biztos fogod érezni ez nem olyan mint ha valaki dundibb kásőbb látszik rajta hogy terhes,ez belülről szerintem ugyanúgy fogjuk érezni mint bárki más!!
Szia!
Én 135kg-val kezdtem a terhességet és a 18-dik héten éreztem a lánykámat. Ez attól is függ hogy a méhlepény hol helyezkedik. Most már olyanokat rugdos hogy felszisszenek. :-) Ne aggódj és boldog babavárást kívánok!
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!