Duci kismamáknál nem látszik a terhesség?
Van egy 130 kilós ismerősöm, aki amúgy is hasban erős, hát rajta a 9. hónap sem látszott, de az sem, hogy már megszült.
De ez extrém eset.
Én mellben vagyok erős, az is sokáig rejtegette a babát.
Szia. Én most várom a 3.babámat,és én sem vagyok vékonka:)
DE rajtam igen csak látszik,már a 20.héttől,most vagyok 29hetes és nagyon szép gömbölyű a pocim,eddig +5kg...
Az előző terhességemnél is emlékszem megkérdezték többen is a vége felé ikreket várok:) Valószínű hogy nekem talán azért is látszik,mert nekem nem volt hasam,és olyan sokat nem híztam....
Szia!
Én is sokat híztam.32 hétnél járok és már 18 kiló felszaladt a kezdő 94-re.
Mindenki azt kérdezi,hogy hiztál?:D
Mondom híztam mert terhes vagyok,aztán csak bámulnak,hogy nem is látni a terhes hasat.
Én is csak azt eszem amit megkívánok,és mégis 18 kilót híztam 32 hét alatt.
Sőt a 13.hétig fogytam,mert mindig hánytam.Aztán lement a hányós időszak és elkezdtem hízni.De azért látszik nekem is a hasam.
Ez sajnos így van. Egyidős terhesek vagyunk a tesómmal, de ő kicsi, vékony, és már hónapok óta látszik, hogy pocakos. Össze se lehet téveszteni, hogy babát vár. Rólam meg most kezdik kérdezgetni, hogy híztál?, és miért?
30 kg-val vagyok több, mint ő, most vagyunk mindketten az 22. héten. Nem híztam még olyan sokat, de sajnos mindenhová, nemcsak a hasamra, így inkább az látszik, hogy felszedtem pár kilót. :(
Szia!
36 hkm vagyok nekem a 25. héttől kezdett látszódni hogy baba van és a 30. héttől konkrétan látszik hogy igen jön a béby ja én 96 kg ról kezdtem a terhességem és 9 kilót híztam idáig pedig mindent megeszek amit megkívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!