Én egy 11 hetes kismama- és alapjáraton nagyon duci vagyok (111 kiló). Már felszedtem 1 kilót, hasonló cipőben járó anyukák, Ti mennyit híztatok a terhesség végér? Ha odafigyelek a táplálkozásomra akkor esélyem lehet rá, h ne hizzak?
Mindenképpen keress fel egy szakembert, aki segít a diéta kialakításában, és betartásában amennyiben nincs semmilyen eü kockázatod,. Szükséges továbbá a belgyógyász hozzá. S mindig azt tartsd szem előtt,hogy a baba a legfontosabb.
Dietetikus
Szerintem is fordulj dietetikushoz!
Utolsó válaszoló! Kinél voltál a Szent Imrében és hogy alakultak a dolgok??? Én épp tegnap voltam és nagyon érdekel mennyire használ!!!??? Köszönöm.
Kedves kérdező!
Ha Kecskemét környéki vagy keress meg segítek!
Dietetikus
szió
en 86 kilóval kezdtem, most a 33,1 heten jarok 102nel
minden adatom tokeletes, amig az is marad, addig nem zavar a sulyom.
terheleses cukron veletlenul ketszer annyit ettem/ittam, es meg igy is hatarertek alatt voltam joval, a vernyomasom meg inkabb alacsony, mint magas
lekopogom, eddig nem vizesedtem, szoval minden szep, minden jó.
majd szoptatas utan fogyózok.
a dieta orvosi felugyelet alatt, ha indokolt, mehet, de semmikeppen se kezdj fogyókúrába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!