Kérdésem ha netán rosszak lesznek az eredmények nem futok ki az időből, lesz még idő magzatvíz vizsgálatra, esetleg a terhesség megszüntetésére? Várom hasonló korú kismamák válaszát, véleményét.
Ez az az idő, a 18. hét, amikor meg tudják mondani, hoyg beteg-e a gyermeked. még egy héttel előtte sem tudják biztosan.
Ha beteg és úgy döntesz, hogy nem vállalod, akkor pedig most bocs, hogy ezt mondom, de nem megszüntetik a terhességedet, mert azt nem lehet,ezt tudjuk, hanem meg kell szülnöd a gyereket, megindítják a szülést és idekint életképtelen még, tehát meghal.
Inkább koncentrálj arra, hogy úgyis minden rendben lesz, miért ne lenne? mielőbbi biztos és jó eredményeket kívánok!
Én mindösszesen csak arra reagáltam, hogy írtad, a 18. hét előtt nem lehet lehet pontosat tudni a babáról. Pedig lehet. A korionboholyból, vagy magzatvízből nyert minta bármikor értékelhető lenne a 11. héttől, csak technikai okok miatt van időhöz kötve.
Én sem forszírozom a mintavételt. Pontosan ezért írtam a Genetikai Centrumot, ahol én is jártam. Szúrás nélkül megbízható eredményt kaptam.
Amúgy a 16. héten az Afp-t csinálják, ami régi, megbízhatatlan vizsgálat, sok helyen nem is foglalkoznak az eredményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!