Ez igaz? Ugyanúgy érzem magam most ( 7 hetes vagyok), mint anno mikor a Kicsifiam volt a pocimban (hányingerek, stb). Úgy hallottam, ha hasonló a 2 terhesség, akkor a baba NEME is ugyanaz lesz? (reménykedem:-)
TAPASZTALATOKra volnék kíváncsi,ha megirnátok,kinek volt hasonló,kinek másabb és a babák neme hogyan alakult..
Kiváncsi vagyok,ennyi az egész:-)
Áááá,nekem nem jött be:-)
1.FIÚ iszonyú hányások,rosszullét...
2.LÁNY édesség,édesség,édesség
3. Nem tudom,édesség,édesség,édesség,hányok,hányok,hányok,pedig csak egy baba van...
8+5km
bocs az offért. Kedves első válaszoló, hogy írhatsz olyat, hogy SAJNOS! fiú.
Örülj inkább neki és reménykedj, hogy egészséges lesz. Nem mindegy, hogy milyen nemű az egészség a legfontosabb, úgy látszik nálad nem az!
Off
Az első válaszolón én is elcsodálkoztam, hogy "sajnos fiú", de szerintem a sajnost arra akarta írni, hogy egész nap eszik:-)
Bocsi kedves kérdező, de tapasztalatot még nem tudok írni, de én is kiváncsi vagyok erre, mert az első babám fiú és semmi bajom soha nem volt, most 9 hetes terhes vagyok és iszonyú rosszul vagyok már 3 hete. Igaz én nem hányok, hanem a hasam megy, állandóan görcsöl, puffadok, iszonyú hányingerem van, ráz a hideg, nincs erőm, remeg kezem-lábam.
Hát kiváncsi leszek, hogy most vajon lányom lesz-e, hogy ennyire eltérő a második terhességem eleje.
Utolsó,Miért csodálkozol ezen??? nem értem....
A legfontosabb,h egészséges legyen,De mindenkinek lehet titkos vágya,nem??
Köszi a választ Mindenkinek:-)
Kiváncsi leszek majd h KI is van a Pocimban:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!