Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez igaz? Ugyanúgy érzem magam...

Ez igaz? Ugyanúgy érzem magam most ( 7 hetes vagyok), mint anno mikor a Kicsifiam volt a pocimban (hányingerek, stb). Úgy hallottam, ha hasonló a 2 terhesség, akkor a baba NEME is ugyanaz lesz? (reménykedem:-)

Figyelt kérdés

TAPASZTALATOKra volnék kíváncsi,ha megirnátok,kinek volt hasonló,kinek másabb és a babák neme hogyan alakult..

Kiváncsi vagyok,ennyi az egész:-)

2011. febr. 26. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem eltérő volt. A lányoknál iszonyatosan rosszul voltam, a fiamnál csak enyhe hányinger volt, de elviselhető.
2011. márc. 1. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:

A fiammal a 7-8. héttől hánytam minden reggel, de délre elmúlt az émelygés.

Most még csak 6 hetes vagyok és kb. egész nap émelygek, más jellegű kicsit, mint a fiammal volt, mert nem csillapszik, viszont étvágyam az van.

Majd ne felejtsd el megírni, mi lett nálatok, jó!?

2011. márc. 1. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:
3 fiús terhesség, mindegyik másmilyen volt.
2011. márc. 1. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Én meg azon csodálkozom, hogy egyes válaszolók hogyan véleményezik egymás elképzelését. Ha nem akar fiút, joga van hozzá. Senkinek nincs hozzá köze, hogy miért. Fordítva szintén. Nyilván nem tehet róla, ha így érez.
2011. márc. 2. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!