Duci kismamák! Tennétek fel a pocitokról képet? KB. Mikor kezdett el látszani a baba? Hány kg-ról indultatok, mennyit híztatok?
Szia!
Szintén 170 cm vagyok és 85kg val kezdtem a terhességet. Ezen a képen 25 hetes vagyok és 96 kg, szóval nekem az elején nagyon megindult a hízás, de most már 31 hetes vagyok és "csak" 98kg.
Szia!
a 15:06-os vagyok!
Ez már a második terhességem, és nagyon hamar meg is látszott és most is óriási a pocim, bár biztos nagy lesz a babám, mert az első kisfiam is 4370 g-al született. Vele 87 kg-val lettem terhes és 102-vel mentem szülni. A kórházból 96 kg-al mentem haza, szóval amit magamra szedtem az 9 kg volt, de a szoptatással le ment mind. Most is hasonló a helyzet, de ilyen alkat vagyok, kicsit több levegőt veszek attól is képes vagyok hízni. De majd lemegy.
Boldog Babavárást Mindenkinek!
Így már én is bátrabb vagyok:-)
Itt 21 hetes vagyok. 96-al kezdtem. 102kg vagyok most. Ez van. Mért kérded kedves kérdező? Volt itt egy kérdés nemrég tippelős, ahol bántották szegény kismamát. Nagyon felháborodtam!!!!
Tippelős kérdésnél én 1 -re tippeltem mégpedig tegnap.Itt van bemásolom neked:
Én is dundi vagyok,rajtam csak akkor látszik ha nagyon kinyomom a hasam:).Szerintem minden várandós SZÉP!!!!!!Többiekkel ne törődj,nem mindenki mehet 60kg-val szülni.
Tényleg ott van hogy 25.hetes vagy:)Én kislányt tippelek.
SZERINTED EZ BÁNTÓ VOLT????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!