Szerinted a duci baba a szép baba?
Nekem inkább a husisabb babák tetszenek, akiken van mit nyomorgatni, de nem hájasok, hanem olyan pont jók. Keresztfiam is, lányom is ez a típus. A sovány babák, gyerekek viszont igen erős szánalmat keltenek bennem, nehezen tudok elvonatkoztatni olyankor. Játszani sem tudok olyan jót velük emiatt.
A dundikkal is jól elvagyok, de kettő közül inkább a "csinibaba" jön be.
Az enyém nem duci,mégis szépnek tartom!
Baràtnömé duci,ö is imàdnivalo!
Minden baba szép a maga modjàn
10.41-estől kérdezem, hogy miért szánod a vékonyabb babákat? Az én fiam vékony, eszik rendesen, de annyit mozog, hogy lemegy róla, és genetikailag is ilyen. Attól még szép formás baba, csak nincs tele hurkákkal.
A kérdésre válaszolva, nem attól szép egy baba, hogy duci, vagy sovány, de minden baba aranyos, és a szüleinek a legszebb.
13:24-esnek válaszolnék (aug. 13.), mert csak most vettem észre, hogy kérdeztél.
Én vagyok, akik azt írta, a gyereke nem duci, hanem amolyan közepes és husikás, tehát jól meg lehet szorongatni, nincs olyan érzésed, hogy mindjárt eltörik, de nincsenek hájhurkái. És azt is én írtam, hogy a nagyon sovány babák szánalmat ébresztenek bennem. Nos, az ismerősi körömben van 2 kislány és 2 kisfiú, akik nagyon soványak. Semmi hús nincs rajtuk semmit sem hajlandók megenni és komolyan nagyon szomorú látvány, hogy kiáll a bordájuk, és hatalmas a térdük a combikájukhoz képest is. Mi itthon sokszor játszunk úgy, hogy birkózunk, meg dobáljuk magasra a gyereket, meg húzódszkodik felfelé és ehhez hasonló dolgok. Hát ilyesmit én bizony nem merek játszani ezzel a 4 kisgyerekkel, még akkor sem, ha nagyon szeretem őket. Olyan érzésem van, hogy mindjárt eltörnek. No, hát így értettem, amit mondtam és ez máig sem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!