Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok az olyan...

Ti mit gondoltok az olyan emberekről, akiknek több gyerekük van, de középkorúként egy új partnerrel gyereket vállalnak?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm 40-es évei közepén jár.

Van két gyereke,és most összejött egy olyan férfival,akinek már 3 gyereke van,és most vállalnak közösen a férfinek 4.,a nőnek pedig 3.gyereket.

Közben az eddigi gyerekeik szanaszét vannak,hol itt vannak,hol ott.

Miért vállal valaki ennyi idősen új kapcsolatba gyereket,ha már amúgy is több gyereke van?

2017. júl. 7. 07:46
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
89%

Nos, ebben a példában valóban nem szerencsés plusz 1 gyereket vállalni, ha a többire sem jut elég idő/pénz/szeretet.

Önmagában azzal, hogy valakinek van már több gyereke és az új párjával is vállalnak nincsen a világon semmi baj, ha a többi gyerekre is jut minőségi idő, törődés.

De egyébként ehhez az egészhez neked semmi közöd sincs, az ő dolguk.

2017. júl. 7. 09:02
 42/59 anonim ***** válasza:
100%
A 4-es leírt mindent, ami lényeges.
2017. júl. 7. 09:04
 43/59 anonim ***** válasza:
2017. júl. 7. 09:37
 44/59 anonim ***** válasza:
85%
Aki akar tanul szülő segítség nélkül is. Vannak lelevező tagozatok szép számmal. Van esti gimi, fősuli, egyetem levelezőn, de egy csomó OKJ-és képzés amit munka mellet tud csinálni. Nem tudom van e még, de nem rég volt egy program akinek csak általános sulija volt ingyen mehetett OKJ szakmára. Aki szakmát akar többet is, megoldja.
2017. júl. 7. 09:45
 45/59 anonim ***** válasza:
100%
A 18 éves lánynak ha van esze ahhoz, hogy összeköltözzön a fiújával, akkor ahhoz is van, hogy ez mellet, hogyan él meg és hogyan tud tanulni.
2017. júl. 7. 09:47
 46/59 A kérdező kommentje:

Persze lehet tanulni munka mellett is.

Sok olyat ismerek,aki így indított,és egy idő után otthagyta a sulit.

Én mikor fősulira jártam,nekem hétfőtől csütörtökig voltak óráim össze-vissza,volt olyan,ami este 7kor ért véget.

És mikor hazaértem,akkor kezdtem neki tanulni.

Összebútorozott a fiúval,mivel egyedül nem tudnak fizetni semmiféle albérletet.Az anyja meg otthagyta őket.

2017. júl. 7. 09:52
 47/59 A kérdező kommentje:
43-as,elég szomorú történet.
2017. júl. 7. 09:56
 48/59 A kérdező kommentje:

A 15 éves fiút pedig most az Apa neveli,ha jól tudom.

Eddig az anyjukkal voltak X évig(nem tudom pontosan).

De Apuka is olyan nővel kezd ki,akinek már van vagy 2-3 gyereke.

Az a szerencse,hogy az apai nagyszülők rendesen törődnek a fiúval.

2017. júl. 7. 09:59
 49/59 A kérdező kommentje:
A szülők meg megcsalták egymást kölcsönösen.
2017. júl. 7. 10:00
 50/59 anonim ***** válasza:
77%
Buta,kotnyeles,nőszemély vagy mi kőződ van mások életéhez .
2017. júl. 7. 10:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!