Ti mit gondoltok az olyan emberekről, akiknek több gyerekük van, de középkorúként egy új partnerrel gyereket vállalnak?
Egyik ismerősöm 40-es évei közepén jár.
Van két gyereke,és most összejött egy olyan férfival,akinek már 3 gyereke van,és most vállalnak közösen a férfinek 4.,a nőnek pedig 3.gyereket.
Közben az eddigi gyerekeik szanaszét vannak,hol itt vannak,hol ott.
Miért vállal valaki ennyi idősen új kapcsolatba gyereket,ha már amúgy is több gyereke van?

Nos, ebben a példában valóban nem szerencsés plusz 1 gyereket vállalni, ha a többire sem jut elég idő/pénz/szeretet.
Önmagában azzal, hogy valakinek van már több gyereke és az új párjával is vállalnak nincsen a világon semmi baj, ha a többi gyerekre is jut minőségi idő, törődés.
De egyébként ehhez az egészhez neked semmi közöd sincs, az ő dolguk.

Persze lehet tanulni munka mellett is.
Sok olyat ismerek,aki így indított,és egy idő után otthagyta a sulit.
Én mikor fősulira jártam,nekem hétfőtől csütörtökig voltak óráim össze-vissza,volt olyan,ami este 7kor ért véget.
És mikor hazaértem,akkor kezdtem neki tanulni.
Összebútorozott a fiúval,mivel egyedül nem tudnak fizetni semmiféle albérletet.Az anyja meg otthagyta őket.
A 15 éves fiút pedig most az Apa neveli,ha jól tudom.
Eddig az anyjukkal voltak X évig(nem tudom pontosan).
De Apuka is olyan nővel kezd ki,akinek már van vagy 2-3 gyereke.
Az a szerencse,hogy az apai nagyszülők rendesen törődnek a fiúval.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!