Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok az olyan...

Ti mit gondoltok az olyan emberekről, akiknek több gyerekük van, de középkorúként egy új partnerrel gyereket vállalnak?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm 40-es évei közepén jár.

Van két gyereke,és most összejött egy olyan férfival,akinek már 3 gyereke van,és most vállalnak közösen a férfinek 4.,a nőnek pedig 3.gyereket.

Közben az eddigi gyerekeik szanaszét vannak,hol itt vannak,hol ott.

Miért vállal valaki ennyi idősen új kapcsolatba gyereket,ha már amúgy is több gyereke van?

2017. júl. 7. 07:46
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

Szerintem itt az áll a háttérben,hogy sokan gyerekkel akarják bebiztosítani a kapcsolatot.

Holott már bebizonyosodott,hogy ez nem működik.

2017. júl. 7. 08:46
 32/59 A kérdező kommentje:

"tudagos a gyermekvállalásuk."

Tudatos alatt én azt értem,hogy valaki biztosítja a gyereke számára a lehető legjobbakat.

Elindítja az életben.

Számomra az,hogy valaki szándékosan vállal gyereket,de úgy fogja fel,hogy "majd lesz valahogy",az nem tudatos,hanem buta.

2017. júl. 7. 08:47
 33/59 anonim ***** válasza:
94%
Őszintén szólva, nem igazán érdekel ki hogyan éli az életét. Amíg nekem, vagy a családomnak nem árt vele, addig azt csinál amit akar.
2017. júl. 7. 08:48
 34/59 Andizsuzsi ***** válasza:
83%

"Szerintem felelőtlenség még ilyen állapotban bevállalni még egy gyereket"

Apósom pont így született. Édesanyja 4, édesapja 3 gyereket hozott az új házasságba, após a 8., közös gyerek volt. ennek a "felelőtlenségnek" köszönhetem a férjemet.

A nagylánynak meg van a joga hozzá, hogy ne értsen egyet az anyja döntésével, az anyjának meg ahhoz, hogy azzal és úgy élje az életét, ahogy azt ő jónak gondolja. Neked nincs közöd egyikhez sem.

2017. júl. 7. 08:50
 35/59 anonim ***** válasza:
70%
Te itt most azért rinyálsz mert kevesebb pénz jut a nagyobb gyerekekre? Családot akarnak ezek a szülők is, hiszen az előzőek szétestek. Próbálnak a lehetőségekhez képest CSALÁDBAN élni. De téged ez nagyon felhúz ahhoz képest hogy csak "a húgod barátnőjének az anyja"....
2017. júl. 7. 08:50
 36/59 jafnrétti ***** válasza:
89%

Több hasonlót is ismerek. Van, ahol a nőnek volt már két felnőtt gyereke, amikor új kapcsolatban vállalt még egyet. A nagyobb gyerekei mind boldogulnak az életben, dolgoznak, elég messzire is költöztek, anya új férjének meg nem volt saját gyereke, és szeretett volna. Semmi gondom ezzel.

A másik, akit ismerek, az a nagybátyám, két felnőtt (akkor még kamasz) fia van, elvált, újranősült, a feleségének nem volt még gyereke, de szeretett volna, így az akkor huszonéves, szintén már dolgozó fiai mellé született egy kislánya.

Tény, hogy én 40 fölött már nem vállalnék gyereket, és nekem már férfiaknál is magas ez az életkor, de attól még ez az ő döntésük, az ő életük, és semmi rosszat nem látok ebben, ha nekik ez így megfelel. Mindkét általam ismert családban amúgy nagyon örültek a babának a már meglévő gyerekek is.

2017. júl. 7. 08:57
 37/59 anonim ***** válasza:
82%

"Persze,csak ha szeretem a gyerekeimet,szeretetből vállalok gyereket,akkor nem a lehető legkevesebbet kívánom nekik,hogy csak egy segédmunkás legyen belőlük,és annak megfelelő életszínvonalon éljenek."

Miből gondolod, hogy ezek a szülők, akikről írsz, a lehető legkevesebbet kívánják ennek a bizonyos következő gyereknek, nem pedig szeretetből vállalják őt?

2017. júl. 7. 08:57
 38/59 anonim ***** válasza:
90%
Én csak annyit mondok: És neked mi közöd hozzá?
2017. júl. 7. 08:58
 39/59 anonim ***** válasza:
22%

"az nem tudatos,hanem buta"

És butaság ellen tudsz orvosságot? :)

2017. júl. 7. 08:59
 40/59 anonim ***** válasza:
35%

"Szerintem itt az áll a háttérben,hogy sokan gyerekkel akarják bebiztosítani a kapcsolatot."

Lehet. Sajnos sokszor előfordul manapság. De nem tudhatod.

"Holott már bebizonyosodott,hogy ez nem működik."

Ez tényleg nem. Te majd ne így csináld.

2017. júl. 7. 09:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!