Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért reagálnak az emberek...

Miért reagálnak az emberek rosszul ha elmondom, hogy most vagyok várandós a ötödik gyermekemmel és még nem dolgoztam munkahelyen, mert hivatásos anya vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintem a legszebb, legtiszteletreméltóbb dolog az anyaság.
2017. júl. 7. 07:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
45%

hát persze 57%-os, mert akinek nincs 5 gyereke minimum és dolgozott már életében az azt se tudja milyen szeretni :D

Neked nem fáj ennyi baromságot összeírni? Milyen komplexusaid vannak amiket itt vezetsz le, mesélj :)

A munkahelyünkről meg:

-létezik olyan hogy szabadság (azta) főleg így nyáron

-létezik betegszabi

-létezik több műszakos munkarend

-létezik olyan munkarend ami nem feltétlenül 8-fél5

-és végül de nem utolsó sorban létezik olyan munkahely ahol magad osztod be a munkádat nem vagy rabszolga, és ha leülsz a net elé 10 percre mikor szeretnél azért nem jár tarkónlövés:) hihetetlen mi?

Saját házad táján söprögess talán, aki itt irigy és boldogtalan, meg frusztrált leginkább te vagy.

2017. júl. 7. 11:37
 32/81 anonim ***** válasza:
64%

"Azért meg csak sajnálni tudom ezt a sok megkeseredett nőt, mert képtelenek normális párt választani és azon gondolkodnak mikor lép le..."

Köszönjük a kegyes sajnálatodat, bár inkább nem kérünk belőle. Azért mert nem potyogtatunk 5-6 gyereket és élünk a férjünk pénzén még képesek vagyunk szeretni, gyereket nevelni, szeretjük a gyerekeket, és megfelelő párt is tudunk választani. Ezeknek semmi köze egymáshoz, max az ilyen agymosottaknál mint ti.

Mert aki nem olyan mint ti az biztos hogy...........

és itt felsorolás. Engem komolyan érdekelne milyen komplexust vettek itt le. Siralom olvasni.

2017. júl. 7. 11:41
 33/81 anonim ***** válasza:
55%
Kár a sok szóért. Semmi másról nincsen szó, mint hogy a kérdező fogott magának egy pénzes pacákot. Pont.
2017. júl. 7. 11:44
 34/81 anonim ***** válasza:
55%

Kedves Utolsó!

És szerinted az normális, hogy itt pocskondiázod azt aki más véleményen van? Csak az a jó ahogy Te gondolkozol, csak fekete és fehér van szerinted?

Igazából senkinek semmi köze ahhoz, hogy a másik hogyan él és mit csinál. Ha ő 5 gyereket szül, akkor annyit, ha Te 1-et vagy 2-őt, akkor annyit. Mindenkinek a saját életével kellene foglalkoznia...

2017. júl. 7. 11:50
 35/81 anonim ***** válasza:
26%
A 32-nek ment az előbbi
2017. júl. 7. 11:51
 36/81 anonim ***** válasza:
59%

Mit nevezel pocskondiázásnak? Ha valaki leírja hogy aki szül 5-6 gyereket az csak anyuka, nincs saját jövedelme, és teljesen a férje tartja el? Önmagát nem tudná életben tartani ha úgy alakulna? Ez nem pocskondiázás hanem tény, és nem tudom miért kell rá ilyen habzó szájjal reagálni. Inkább ez utóbbit nevezném pocskondiázásnak.

Ha meg még abba is beleköttök hogy normális ember minden eshetőségre felkészülve szeretne saját bevételt, az meg már tényleg mindennek a teteje. hogy miért élünk egyáltalán, veszélyes meg hogy nem tudunk rendesen párt választani? Hát kik vagytok ti hogy ezt így kijelentitek rólunk? milyen alapon?

Persze mikor szuperanyukat csalja a férje aki csak anyuci és ragyog a ház, mert hát ilyen is van, akkor mélyen hallgattok.

Nézz szembe a tényekkel, elég sok házasság végződik válással, sokszor pont az ilyen szuperanyuké.

Másrészt egészséges felnőtt embernek igénye van másra is mint a gyerek-háztartás kombó, meg néha önkénteskedünk a suliban.

2017. júl. 7. 12:14
 37/81 anonim ***** válasza:
50%

Jó, mindegy, nem érted a lényeget.

Képzeld el, hogy én nem vagyok háztartásbeli több gyermekes anyuka. Mégsem ítélem el őket, mert Ők ezt választották!

Egyébként most is bíráltad a kérdezőt, pedig Ő semmi rosszat nem írt a dolgozó anyukákról, sőt.

2017. júl. 7. 12:20
 38/81 anonim ***** válasza:
56%

De értem a lényeget, ők személyeskedhetnek más nem.

Amúgy ha visszanéznéd amiket írtam, én nem bántottam 1 szóval sem a kérdezőt.

Mikor jöttek itt a "ti nem vagytok képeske szeretni" meg társai dumával akkor csattant el az agyam és védtem meg minden nőt, aki dolgozik ÉS gyereket nevel. Ez csak nem tán bűn?

Mint mondtam a tények meg nem elitélés:

anyagilag nem független

nincs munkatapasztalata, és csak a gyereknek-háztartásnak él.

2017. júl. 7. 12:36
 39/81 anonim ***** válasza:
68%

Talán azért, mert más szeretne előbb megteremteni valamit a kicsinek, nem potyogtatni más kasszájára? Vagy azért, mert bármilyen klassz dolog az anyaság, egy ember életében másnak is szerepelnie kellene? Én legalább is siralmasan érezném magam, ha semmi más nem lennék, csak anya.

A szülés pedig csak bizonyos nők szerint tesz olyan hihetetlenül tiszteletreméltóvá.

Eddig még rosszul is éreztem magam, hogy csak két évet tudtam dolgozni a baba előtt, de ezek után eszemben sincs. Ha egyesek, pl te is elvárják a csodálatot, mert van gyerekük, akkor semmi értelme.

2017. júl. 7. 13:33
 40/81 anonim ***** válasza:
32%

Csak tudjátok az a potyogtatás szó... Magadra és Anyukádra is így gondolsz:semmi tisztelni való nincs anyámban azért,mert a világra potyogtatott engem.(nem a felnevelésről beszéltem).

Remélem,ti se szülni mentek/mentetek,hanem potyogtatni. Szégyen.

2017. júl. 7. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!