Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért reagálnak az emberek...

Miért reagálnak az emberek rosszul ha elmondom, hogy most vagyok várandós a ötödik gyermekemmel és még nem dolgoztam munkahelyen, mert hivatásos anya vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintem a legszebb, legtiszteletreméltóbb dolog az anyaság.
2017. júl. 7. 07:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 jafnrétti ***** válasza:
65%
Szép dolog a nagy család, és azzal sincs bajom, ha valaki sok gyereket nevelve otthon van huzamosabb ideig. De bocs, azt nem tudom igazán tisztelni, aki mindezt úgy kezdte, hogy soha életében nem volt munkahelye. Biztos kemény lehet otthon öt gyerekkel, de ettől még te mindig is egy védett kis burokban éltél, hiába vagy felnőtt.
2017. júl. 7. 08:41
 22/81 anonim ***** válasza:
65%
Az én szememben abszolút nem vagy tiszteletre méltó. Miért kéne azért tisztelni, mert lepotyogtattál 5 gyereket? Hű, nagy dolog. A putriban is így potyognak, mégsem tiszteli őket senki. Az meg, hogy életedben egy percet nem dolgoztál... hàt nem tudom. Nincs semmid, amiért neked kellett megdolgozni. Totál kiszolgáltatott helyzetben vagy, inkàbb sajnállak.
2017. júl. 7. 08:45
 23/81 anonim ***** válasza:
55%

Leírom mondjuk, hogy belőlem miért vált ki egy kevéske ellenszenvet, hátha előrébb jutsz vele.

Ugorjuk át az anyagiakat elsőre, mindenki azzal jött.

Szerintem az anyaság arról szól, hogy igyekszel magadból és a életszemléletedből, a figyelmedből, a tudásodból a legtöbbet adni a gyermeknek, hogy felkészülhessen az életre.

Mit tudsz az életről? Fiatalon, èlettapasztalat nélkül lettél anya, nem dolgoztál, hozzámentél az első párodhoz, nem láttál világot, alig gyüjtöttél tapasztalatot.

Egy másik ellenszenves dolog, hogy ilyen sok gyerekre mennyi figyelem jut? Mennyi jut az 5 részre szakadt anyából? Nagyon kevéske. Becsülendő, hogy gondoskodsz az utánpótlásról, de sokkal többet tudnál nyújtani 2 gyereknek magadból, mint 5nek.

Az az 5 figyelemre éhes gyerek majd kikerül a világba és így meg úgy igyekszik pótolni a kimaradt dolgokat.

A 3. dolog a kiszolgáltatottság. Mi lesz veled 5 gyerekkel egyedül? Akkor is max az exférjed fizetése felét vonhatják gyerektartásként.. egyedül nem tudsz 5 felé szaladni, nincs 5 kezed, 5 szájat etetni, egyedül foglalkozni 5 gyerekkel.. dolgozni mellettük..

Nem tudom mit gondolsz, meddig élnek majd a szüleid, de 60 felett gyorsan hullanak ám a nagyszülők, főleg a férfiak. Egy kis szívroham, agyvérzés, mélyvénás trombózis, egy csomó fajta rák, ízületi problémák, sérvek..

Következő indok: Kimaradtál x éve a szakmádból. Nem tudom mit végeztél, de mondjuk, ha informatikus lennél, már a tudásod nagyrésze használhatatlan lenne.. mennyit fejlődött a szakterületed az évek alatt? Ha nem értékálló a szakterületed, akkor nem tudnál könnyen elhelyezkedni. Mondjuk, ha töritanár vagy, akkor egy szavam sincs.

Engem ez az adós dolog egyébként nem zavar, inkább arra menjen el a pénz, hogy a te gyerekeid biztosítsák majd a nyugdíjamat, mint mondjuk a rabok kényelmes eltartására a börtönökben..

2017. júl. 7. 08:52
 24/81 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom. Nekem nem az, hogy ellenszenves, akinek sok gyereke van és sosem dolgozott, és teljes mértékben a férje tartja el, hanem inkább merész. Én biztos nem tudnék úgy élni nyugodtan, hogy nincs saját egzisztenciám, amit én teremtettem magamnak és hogy ha úgy alakul ne tudjak megállni a saját lábamon. Ettől függetlenül ez a ti életetek és ha nektek jó így, boldogok vagytok, a gyerekeitek is megkapnak mindent (időt, anyagiakat, szeretetet), akkor szerintem senkinek sem lehet egy rossz szava sem. Mindenki tegyen úgy, ahogy neki, a párjának és a gyerekeinek jó gyerekvállalás szempontjából.
2017. júl. 7. 09:12
 25/81 anonim ***** válasza:
38%

Mennyi unalmas életű,negativ válaszoló gyűlt itt össze.

Csak sajnálni tudlak titeket.

Kérdező!

Ne foglalkozz senkivel.

Az emberek azt hiszik mindenki a családi meg a gyes miatt szülnek sok gyermeket,pedig nem így van.

2017. júl. 7. 10:19
 26/81 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó olvasd már amiket írtunk. Nem, nem a segélyre szül mint írtuk, hanem a gazdag párja fizujára, mert valljuk be aki 7 embert tart el az nagyon jól kereshet.

Unalmas életű? Ezt miből sikerült leszűrni?

ugye, mikor az észérvek elfogynak jöhet a személyeskedés.

Aki nem ért velem egyet az ilyen meg olyan.

Unalmas meg leginkább annak lehet aki napi 24-ben anyuci és más nem.

2017. júl. 7. 10:21
 27/81 anonim ***** válasza:
30%

Kedves huhogók,fujjolók,bősz dolgozó nők.UGYE NEM A MUNKAHELYETEKRŐL FIKÁZZÁTOK AZ 5 GYEREKES ÉDESANYÁT,MUNKAIDŐBEN???Ja,dehogynem.Kedves munka hősei,tessék már megmutatni a kommentetekek a drája jó édes anyukátoknak,vajon mit szólna hozzá? Gonosz,irígy,szeretni képtelen népség vagytok,és ti is érzitek,hogy naggyon gázak vagytok.

Kedves kérdező:itt a gyk-n hiteles válaszokat nem kapsz,ugyanolyan irígykedőkkel leszel körülvéve,mint a való életben,csak többen vannak. Azért ilyenek,mert magyarok. Jó magyar mentalitás:lenyomni,leugatni,kiosztani mindenkit,aki különb nálam,akkor talán nem fogom olyan szánalmasnak érezni magam,amilyen vagyok. Ezek nem ismerik a szeretet és a bizalom fogalmát. Gratulálok a férjedhez és a gyerekekhez.

2017. júl. 7. 10:51
 28/81 anonim ***** válasza:
29%
Jézusom, utolsó, neked szakszerű segítségre van szükséged. Attól félek, mindjárt agyvérzést kapsz vagy kárt teszel valakiben.
2017. júl. 7. 11:13
 29/81 anonim ***** válasza:
41%
Látod kérdező, aki melletted állt hozzászólásban, mint én is azt rögtön jól lepontozták. Ezért kapsz rosszindulatot mindenkitől, akivel beszélsz. Ilyenek az emberek.
2017. júl. 7. 11:17
 30/81 anonim ***** válasza:
43%

Azért mert irigyek.

Annyira tetszik, hogy mindenkinek jár a szája a munkával kapcsolatban. Azért 5 gyermeket nevelni nem kis meló.

Azt látom ebben az országban nap mint nap, hogy nagyon sokan nem szeretik a gyerekeket. És ez itt is látszik.

A másik kedvencem, hogy mi lesz, ha elhagy a férjed, ha meghal. Hááát, ha így álltok hozzá inkább ne is házasodjatok meg ne is szüljetek, akár Ti is meghalhattok. Hpgy lehet így nekimenni az életnek?

Akkor nem is utaztok, nem is élveztek semmit mert ki tudja mi lesz? Jézusom, manapság sokaknál tényleg csak a pénz számít... Azért meg csak sajnálni tudom ezt a sok megkeseredett nőt, mert képtelenek normális párt választani és azon gondolkodnak mikor lép le...

2017. júl. 7. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!