Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen barátnő az ilyen?

Milyen barátnő az ilyen?

Figyelt kérdés
Beteg a gyerek (nem nátha!!) és szembeáll veled meghallgat, lesajnál majd közli, hogy nem mondja azt, hogy minden rendben lesz. Mert mi van ha nem, és akkor ő hamis reményekkel álltatott!? :-˙( :-(
2017. júl. 2. 15:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég nehéz helyzet, amibe kerültetetek, nem mindenki tudja, hogyan is kell ilyen helyzetben viselkedni, mit illik mondani. Egy olyan ember, akit nem érdekelsz könnyebben rávágja vigyorogva, hogy jaj ne izgulj már, minden rendben lesz. A barátnőd nehezen tudta kifejezni magát, de valamit mondania kellett nyilván, azért mondhatta ezt. Ráadásul a rossz hír sokkolhatta is.

Ha meg nem keres 1 hónapig az sem azért van, mert nem érdekli mi van veled. Engem is volt, hogy nem keresett a barátnőm, aztán mondta, hogy hát nem akart zavarni engem, de ezután majd gyakrabban keressük egymást.

Vele kell egyébként megvitatnod, ha valami rosszul esik neked.

2017. júl. 2. 18:51
 22/23 anonim ***** válasza:
82%

Én sem értem mi bajod.

Nekem pont az nem szimpatikus, amit várnál. Mégis ki akarja ezt az erőltetett gagyi optimista szöveget hallgatni?

Nálunk is volt ilyen, én azt kaptam, hogy nem is olyan nagy a gond, lehetne rosszabb, minden jóra fordul, nincs is baj blabla. Úgyéreztem elbagatelizálják a helyzetet és úgy tesznek, mintha nem omlana össze egy világ. Nem is beszéltem velük jóideig, a viszony is megromlott.

Bármit megadtam volna azért, ha legalább az egyik azt mondta volna, hogy ez szívás, sajnálom.

2017. júl. 2. 19:17
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Nővérem rákos volt. Megkérdezte tőlem, hogy ugye minden rendben lesz? Azt mondtam neki, hogy ilyet nem ígérhetek neked, de azon leszek, hogy mindenben támogassalak.

Nézd, vannak, akik képtelenek szembenézni a betegségükkel, elbagatellizálják, aztán amikor beüt a krach, akkor képtelenek feldolgozni. Miért mondja azt egy súlyos betegről, hogy biztosan minden rendben lesz? Nem tudhatja! Nem bántani akart, csupán nem intézte el egy legyintéssel, hogy ugyan már, veletek ez úgysem történhet meg... Becsüld meg az őszinte embert!

2017. júl. 3. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!