Milyen barátnő az ilyen?
Figyelt kérdés
Beteg a gyerek (nem nátha!!) és szembeáll veled meghallgat, lesajnál majd közli, hogy nem mondja azt, hogy minden rendben lesz. Mert mi van ha nem, és akkor ő hamis reményekkel álltatott!? :-˙( :-(2017. júl. 2. 15:18
1/23 anonim válasza:
ennél nagyobb gondod ne legyen. ha nem halálos beteg a gyerek, akkor mi az isten baj történhetne?
2/23 anonim válasza:
Mért, te azt várod el a barátnőtől, hogy ha esik, ha fúj, kizárólag pozitívumokat mondjon?
Mi baja van a gyereknek?
3/23 A kérdező kommentje:
komoly baja van. maradjunk ennyiben. nem is írtam volna ki a kérdést ha nem
2017. júl. 2. 15:22
4/23 MR.X. válasza:
Annyit mondhatott volna, "Bármi is lessz rám számíthatsz a bajban!" ...:/ Egy kis lelket megpróbálhatott volna beléd ölni! Jobbulást!
5/23 anonim válasza:
Atya Világ, és az ilyen is szaporodhat...
6/23 anonim válasza:
És ezzel mi a baj? Babonából vagy bármi más miatt nem akar üres frázisokat puffogtatni főleg hogy nem orvos és fogalma sincs, mi a helyzet.
Inkább az a kérdés, te milyen barátnő vagy, ha nem érted a másikat.
Súlyos beteg gyerek szüleinek én se mondanám, hogy minden rendben lesz. Max. annyit, kitartás.
Álltam a fogadó oldalon, a "minden rendben" esett a legszarabbul, akkor is, ha jó szándékkal mondták. Mert nem biztos, én is tudom.
7/23 A kérdező kommentje:
nem az esett rosszul, hogy nem mondta, hogy minden rendben lesz, hanem, hogy ennyire felhívta a figyelmemet miért is nem mondja!!
2017. júl. 2. 15:31
8/23 anonim válasza:
Te a gyerek betegsége miatt vagy ideges, és a barátnődre öntöd az indulatod. De mi a baja, neked most ki kéne beszélned, és esetleg hasonlót átélt szülők tapasztalatát kérned.
9/23 anonim válasza:
És ezt megbeszélted vele vagy találja ki magától?
10/23 A kérdező kommentje:
nem igazán van ezen mit megbeszélni, eljött vmiért, megkérdezte mi volt a kórházban, elmondtam, meghallgatott. semmi kitartás, vagy itt leszek vagy bármi (bocsánat, most magamból indulok ki,sajnos én is asszisztáltam már hasonló esettnél, és tudom, milyen nagy támasz voltam, hisz az éjjel közepén is számíthatott rám), hanem odavágta, hogy "nem mondom, hogy minden rendben lesz, hisz nem biztos". Ezek utén nekem nem volt kedvem tovább diskurálni erről. Ezrt írtam ki a kérdést. A problémát nem itt akarom megírni, főleg, miután egyesek szerint az ilyen még szaporodhat is...nem. Van gond, nagy gond. Barátnő támasz nyilván jól esett volna. De így nem kell.
2017. júl. 2. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!