Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is ennyire ciki...

Szerintetek is ennyire ciki az Ida név?

Figyelt kérdés

Családnevünk nagyon hosszú, így eleve rövid neveket kerestünk. Szerettünk volna rövid, egyszerű, nem mostanában felkapott "divatos", de azért ismert, közérthető nevet választani, amit talán külföldön is megértenek és ki tudnak ejteni. Már van egy Éva nevű lányunk, a környezetünk arra is húzta a száját, hogy az már milyen név...

Most mgakadt a szemünk az Ida néven, szerintem egész aranyos kis név. Erre szokan leszólják, van, aki szerint szégyellni fogja majd a saját nevét.

De mégis, mennyiben rosszabb ez a név, mit az Anna, Hanna, Panna, Jázmin, Eszter, stb...?

2017. máj. 30. 18:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

23 eve az alsos tanito neni volt Ida neni, akkor volt 60! Mar meghalt szegeny :(

Szoval nekem oregneni nev.

2017. máj. 30. 21:51
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt akartam irni mint a 8-as. :D

Nekem is Gárdonyi Gézától az Ida regénye ugrik be :) Most olvastam.

Szerintem jo valasztas!!

2017. máj. 30. 22:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem pedig egy felvilágosító könyvem volt Peti és Ida címmel. Akkor is tetszett ez a név, bár azt hittem, hogy külföldi.
2017. máj. 30. 23:06
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon-nagyon tetszik az Ida! Listás lesz majd, ha eljön az ideje a gyermekvállalásnak.

Monjuk, nekem az Anna és az Eszter is tetszik.

2017. máj. 30. 23:23
 25/26 anonim ***** válasza:
tök jó név, nekem tetszik.
2017. máj. 31. 09:20
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem pedig egy felvilágosító könyvem volt Peti és Ida címmel. Akkor is tetszett ez a név, bár azt hittem, hogy külföldi"

Peti, Ida és Picuri volt az :)

2017. máj. 31. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!