Ajándékot blokkal vinni nem ciki?
Fiamnak sosem kérek ajándékba ruhát, így tapasztalatom nincs.
Most sógornőm ruhát, vagy cipőt kért, így "kiegyeztünk", hogy gumicsizmát veszünk a 2. szülinapra az unokahuginak. Ritkán találkozunk, így nem tudom a méretet. Megmondta, meg is vettük.
De tapasztalatból tudom, hogy az nem mindig jó.
Most akkor vigyem úgy a kis gumicsizmát, hogy árcetlivel, blokkal? És akkor ki tudják cserélni esetleg? Vagy vigyem anélkül, és vagy jó vagy nem?
Nem érdekel, hogy meglátják mennyi, szerintem ők se azzal lennének elfoglalva, mennyit költöttünk, de azért akkor sem illik, nem? Viszont akkor esetlegesen tudnának cserélni az üzletben.
Vidd magaddal a blokkot. Valószínűleg felfogja próbálni a gyerekre, ha nem jó akkor átadhatod a blokkot.
De egy borítékba mellékelve is átadhatod arra az esetre, ha mégsem lenne jó a csizma.
Illik leszedni az árcédulát és stb, de manapság az internet világában aki akarja az percek alatt kideríti, hogy a kapott tárgy mennyibe került.
Én az ilyen tárgyaknál illik nem illik blokkal adnám át. Pl ha van rajta gari(dechatlon pl.) elteszi, és ha baj van vele, tudja intézni.
Méret:ahány cipő annyi méret. Fiamnak van harminc hármas cipője és harminc egyes... Na melyik méretet kérjem? Ha ilyet kapna, akkor majd a gyerkőccel kicseréljük.(dechatlonban jártunk úgy, hogy a harminc hatos is szűk volt, de már rém hosszú... Pl) szóval vidd mgaddal, és add át
Kedves 5-ös. Megkérdeztem. 24. De hiába veszek méretet, ugye az nem biztos hogy jó. (fiamnak sem veszek cipőt, ha nincs ott, hogy rápróbáljam a lábára).
7-es: Igen, ezért gondolkoztam, hogy nem kellene blokkal vinni (+ árcímkével). De egy 24-es gumicsizma belső talphosszát nehéz megmérni, főleg, hogy a szára összehúzható, hogy ne folyjon bele a víz..
Köszi mindenkinek a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!