Ciki trolibőröndöt vinni a kórházba? Ti mibe fogtok pakolni?
A gurulósra gondolsz? Szerintem semmi ciki nincs benne :)
Mondjuk én össz-vissz egy hátizsákot vittem, elég is volt :)
Én trolibőrndöt vittem, és nem volt sok:)
Nálunk nem lehetett betétet használni, már maga a sok vatta és a papírtörlő volt egy fél bőrönd:)
Mindenki azt visz, ami van neki, és amibe kényelmesen tud pakolni.
Én sporttáskával mentem, minden utazáshoz is azzal megyek, a bőrönd nálunk csak akkor kerül elő ha repülővel kell menni.
De egyáltalán nem ciki.
Ha kicsi a szoba, betolod az ágyad alá. Annál nem lehet nagyobb. :o)
Mindent vigyél, amiről úgy gondolod, hogy kellhet. És lehet, hogy még úgy is kell majd behozatnod ezt-azt, amire előre nem gondoltál... :o)
Szép szülést!
A fiam mikor született akkor trolibőröndöt(kicsi-közepes) vittem, minden elfért benne.
A lányomnál kis sporttáskát vittem(kölcsön adtam a bőröndöt), és azzal is jól elfértem.(csomag pelussal, 2törcsivel, nappali és hálóruhákkal, piperével, betéttel...)
Mi mást lehetne vinni a kórházba, zacsival lenne ciki, a bőrönd és a sporttáska egyáltalán nem az. Ha szépen nagyon kicsire tudsz hajtogatni, és a minimális holmit viszed még egy oldaltáska is jó.
Abba pakolj, amibe elférsz, sokkal kényelmesebb úgy bemenni, hogy nem karácsonyfa vagy, minden egy helyen van, biztos nem marad otthon semmi, a kórházban is rendezettebben tudsz lenni, ha kevés a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!