Ciki 18 hós babát babakocsival vinni?
Miért lenne ciki?
Amikor másfél évesem inkább gyalog zúzza a kilométereket, 3,5 évesem gyakran közli, ha üres a kocsi, akkor ő beülne. :o)
Jaj miért lenne ciki? :) Minket is volt hogy megszóltak mikor a 2 éves fiam babakocsizott, és még most is szívesen beleülne a huga kocsijába (3 éves)
A napi bevásárláson ügyintézésen kívül sokat szaladgál a szabadban nem tunya lusta nincs elkényeztetve szóval nem értem miért baj ha akár még 3 évesen is ül a kocsiban? Nem beszélve arról hogy most őszintén, nem könnyebb bevásárolni és egyszerűen hazatolni a dolgokat a babakocsi aljában mint egyik kezünkben a gyerek keze másikban a tömött szatyor?:)
Nem ciki, mág nem olyan nagy az a gyerek.
Nekem volt olyna gyerekem, aki ekkor még nem is ment, akkor mit kellett volna csinálni???
Azért 2 éves kor körül lassan el lehet hagyni, én pl. 2,5-3 évest már cikinek tartok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!