Tényleg ciki az, hogy fiatalon családot alapítunk?
23 éves vagyok, 20 hetes kismama. A férjem 31 éves.
Igazából 18 éves korom óta dolgozok, szóval több mint 5 éve, főiskolát végeztem, jól keresek, szóval nem a 25 ezres gyesre megyek el...
A férjemnek is jó munkahelye van, már 5 éve együtt vagyunk és 1 éve házasok, nem friss kapcsolat.
Van saját házunk is minimális hitellel, autónk hitel nélkül.
Nem gondolom, hogy nem lennének meg a körülményeink a gyermekvállaláshoz, ezért mi nem is akartunk tovább várni ezzel.
Igaz még 23 évesen nem építettem nagy karriert, de annyira nem is akartam, mert minek, ha előbb-utóbb úgyis elmegyek szülni, majd esetleg ha nagyobb gyerekem lesz, akkor könnyebben megy majd a karrierépítés.
Szóval egyszerű alkalmazott vagyok egy világvállalat irodájában, de nekem egyelőre megfelelt ez.
Rajtam kívül van még vagy 30 nő az irodában, én vagyok a legfiatalabb mindenki inkább 28-40 körüli, de talán 2-3nak ha van gyereke.
Miután elment a híre, hogy kismama vagyok kb mindenki azt mondta, hogy jól meggondoltam e , meg hogy nem vagyok e még hozzá fiatal meg a hátam mögött dumálnak, hogy persze, hogy a legfiatalabb megy egyből szülni...
Komolyan... Tiszta vicc. Nem akar mindenki nagymamakorban szülni...Vagy én látom rosszul?
megvan az anyagi háttér, ti szeretnétek ezt a gyereket
Ti dolgotok! Más ebbe nem szólhat bele! :) sok boldogságot
Nem "ciki". Mondom ezt úgy, hogy én személyszerint nem vállalnék be egy gyereket 23 évesen. Szimplán azért mert nem érzem még magam késznek az anyaságra.
Ellenben te a pároddal, ahogy írtad hosszú évek óta együtt vagytok, meg van a megfelelő körülmény a kisbabára tehát távolról sem az a kategória, akik a nagy semmire néhány hónapos kapcsolat után szülnek.
Az irodában a többi nő valószínűleg csak féltékeny, hogy te már ilyen fiatalon megtaláltad a boldogságot. Vagy "aggódnak". Bármelyik is igaz szerintem ne foglalkozz velük. Az a lényeg, hogy te és a férjed boldogok legyetek.
Alapból nem érdekelne, mert tudom, hogy mi mit szeretnénk, és nekünk mi a jó, de rosszul esik, hogy kb. én vagyok hülyének nézve emiatt :)
Bár számítottam a dologra, mert egyszer régebben egyik partnercégünk irodájában szült egy csaj, és őt is leszólták, szóval tudtam, hogy "rám is ez a sors vár"..De nem baj, nemsoká úgysem látom őket, és ha nem muszáj amúgy sem szeretnék majd ide visszajönni dolgozni :)
Nem ciki , fiatalon kell vallalni , nem 42 evesen mert fel is kell nevelni , ez egy , kettö meg , nem mindegy , h 40 evesen ( mikor mar az ember " megcsontosdottabb " a napi rutinjaiba es faradekonyabb mint 25 evesen ) a gyerek 5 eves vagy 15. 40 evesen könnyebb egy önallobb kamasz gyereket nevelni , mint jatszoterekre jarni , emelgetni , szönyegen jatszani egy kisgyerekkel ...
Baratnöm 38 eves korara a gyerekei felnöttek , ö meg elkezdett utazgatni , pihenni , pont a legjobb koraban felszusszant , ujrahazasodott ( igaz tul koran szult 16 evesen )
En 23leszek mire szulok. Parom 27
Nem. Erzem magunkat annak.. minden megvan, ami csak szukseges.
Legyetek Boldogok!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!