Tényleg ciki az, hogy fiatalon családot alapítunk?
23 éves vagyok, 20 hetes kismama. A férjem 31 éves.
Igazából 18 éves korom óta dolgozok, szóval több mint 5 éve, főiskolát végeztem, jól keresek, szóval nem a 25 ezres gyesre megyek el...
A férjemnek is jó munkahelye van, már 5 éve együtt vagyunk és 1 éve házasok, nem friss kapcsolat.
Van saját házunk is minimális hitellel, autónk hitel nélkül.
Nem gondolom, hogy nem lennének meg a körülményeink a gyermekvállaláshoz, ezért mi nem is akartunk tovább várni ezzel.
Igaz még 23 évesen nem építettem nagy karriert, de annyira nem is akartam, mert minek, ha előbb-utóbb úgyis elmegyek szülni, majd esetleg ha nagyobb gyerekem lesz, akkor könnyebben megy majd a karrierépítés.
Szóval egyszerű alkalmazott vagyok egy világvállalat irodájában, de nekem egyelőre megfelelt ez.
Rajtam kívül van még vagy 30 nő az irodában, én vagyok a legfiatalabb mindenki inkább 28-40 körüli, de talán 2-3nak ha van gyereke.
Miután elment a híre, hogy kismama vagyok kb mindenki azt mondta, hogy jól meggondoltam e , meg hogy nem vagyok e még hozzá fiatal meg a hátam mögött dumálnak, hogy persze, hogy a legfiatalabb megy egyből szülni...
Komolyan... Tiszta vicc. Nem akar mindenki nagymamakorban szülni...Vagy én látom rosszul?
Miért nem röhögöd pofán öket?!?
Hidd el nekem, le kell szoknod erröl a "jajmitgondolnakmások" paráról, mert ha meglesz a baba, mégtöbben úgy fogják érezni hogy bele kell pofázzanak a dolgaidba!
Nem teszem a hülyét, de miért ne lenne 29 nőnek kitől teherbe esni. Valószínűnek tartom, hogy nemcsak a kérdező van férjnél. Csak nem mindenki akar 23 évesen szülni.
Miért hiszi mindenki azt, hogy mindig mindenki róla beszél? Gyereket akar, állítólag meg van minden ehhez szükséges anyagi feltétel, akkor miért kell a munkahelyi pletykával foglalkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!